0 oy
429 göst.
Diğer kategorisinde (2,480 puan) tarafından

Bu beşik tam istediğim özelliklere sahip ölçüsü 70-130 5-6 yaşlarına kadar kullanırım diye düşünüyorum bu ürünü kullanan var mı??

image

6 Cevaplar

0 oy
(22,067 puan) tarafından
Benim ablam aldi yay sesi geliyo hepsiburadan almıştı sallandikca ses gelio
-Reklam-
0 oy
tarafından
Halamda var. Cok guzel sallanisi fln cok sessiz rahat. Sadece biraz yüksek ilerde ayaga kalktigind fln tehlikeli olabilir
(2,480 puan) tarafından
Bunlar 4 kademe hayatım
tarafından
En asagiya indiğini bilmiyodm canim. Oyleyse cok iyi
0 oy
(2,116 puan) tarafından
Alt katı var mı onun, benim de bu tarz bu beşiğim vardı 7 aylıkken kalkıp tırmanmaya başladı onu kaldırıp park beşik aldım. 
(2,480 puan) tarafından
Hadi ya alt katı var canım 4 kademeliymiş
0 oy
(12,865 puan) tarafından
5 6 yaşa kadar kullanamazsin canım çocugun boyunada bağlı ama max 4 yaşına kadar kullanabilirsin. Belkide daha kısa. Tabi alt katinin nereye kadar indigide onemli. Ust katta zaten max 6 aya kadar yatabiliyor
(2,480 puan) tarafından
4 kademe yazıyor canım onun için cazip geldi zaten
0 oy
(1,240 puan) tarafından
5 6 yas mi hayatta kullanamazsın en fazla 4 oda en fazla... 70 cm genislige suan 7 aylik ogluma bile dar geliyor surekli saga sola donuyor dar oldugundan alan hemen uyanıyor bizde coft kisilik bazamiz vardi kenarlarina korumalik taktik onda yatiyor.Canim bebekler cocuklar uyurken cok saga sola doner ve biz yetiskinler gibi kucuk bir rahatsizlik duydugumuzda uykuya tekrar gecis yapabiliriz ama bebekler yapamiyor saga sola rahat donemedin mi uyaniyor daha da uyuyamiyorlar...O nedenle besigi 5 6 yasina kadar kullanirim deme;) oyle olmuyor maalesef bende oyle diyip aldim ama en fazla 6 ay kullandi.Biraz diretsem belki 1 yasina 2 yasina kadsr uyurdu ama dedigim gibi saga sola donerken cok dar geldiginden kaldirdim
(2,480 puan) tarafından
Şuan düşündürdün beni bununda genişliği 70 birde 900 tl azda değil
(1,240 puan) tarafından
O kadar uzun sureli kullanamazsin canim 1 yasina geldiginde artik cok daha hareketli olduklarindan gece uyandiklarindan yataktan inmek istiyorlar kendilerini atiyorlar yani belki bir nebze park yatak daha guvenli olur cunku ara kat var ve bebek hareketlendiginde asagi indiriyorsun bebek yataktan cikma sansi yok daha guvenilir fakat dedigim gibi 70 cm genislik oyle 5 6 yasina kadsr asla kullanamazsin dar geliyor surekli donuyorlar uyaniyorlar ben besigi 6 ay kullandim suan katlayip kaldirdim diretsem dedigim gibi 4 yasa kadar rahat kullanabilirim fakatt dar geliyor uyuyamiyor...Tabikide besik alacaksin ihtiyac bu 70 cm den buyuk yok ve her besikde bu sorun var ama tavsiyem park besik al hic olmazsa ara kat var daha guvenilir birde kullanmadiginda katlayip bir yere koyabilirsin o yonden de avantaj
(2,480 puan) tarafından
Onunda sallanma özelliği güzel değil birde anne yanı olsun istiyorum daha sonra balkonda filanda kullanılır yani
0 oy
tarafından

Ben aldım canım kurdum kullanmayı bekliyorum çok güzel

image

(2,480 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım çok güzel görünüyor yenimi aldın 900 tl yazıyor genişliği 70 olan acaba pahalanır mı
tarafından
Ben 600 e aldım canım 1 ay oldu alalı
(2,480 puan) tarafından
Boyutu ne peki
tarafından
60×120
(2,480 puan) tarafından
Hım aralarında 100 tl fark var o zaman Buda 800’e düşer bekliyeyim en iyisi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 191 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu