0 oy
123 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (248 puan) tarafından

Kızlar anne yanı beşik bakıyorum ne almam gerektiğine bir türlü karar veremedim. Sepet beşikler6. Aydan sonra kullanılamıyormus ondan vazgectim. Büyüyüp Küçülebilen anne yanı beşikler var ama onlarda 13-14 bin lira. Eşim onu almak yerine küçük alalım birde büyüğünü alırız diyor. Birde bu park yataklar ondanda bir türlü emin olamıyorum. 

image

Bu üstteki fotoğraftaki her şey dahil 6 bin 

image

Bu da büyüyüp küçülenlerden. 

Park yatak yerine bu daha şık geliyor gözüme ama kullanıs olarak nasıldır? 

Bilen kullanan varsa yorumlasın lütfen

5 Cevaplar

0 oy
(1,575 puan) tarafından
ahşapları hiç bilmiyorum da ben pak yatak kullanıyorum çok kullanışlı geldi bana. 3, 4 yaş gibi çocuk odası yapmayı planlıyorum. park yataklar ucuz çünkü. oda yapana kadar park yatak gayet yeterli gelmişti bana
(248 puan) tarafından
Biz park yatakta baktık geçen gün o da 4bınden başlıyor beğendim diyeceğim yatak yine 6 bini buluyor. Kullanım olarak nasıl hangi markayı kullanıyorsun
(1,575 puan) tarafından
park yatak alacaksan bana sorarsan alt açma ve dönenceli alma. onlar olmayınca fiyat epey düşüyor. dönenceyi haricen istediğin gibi al hem kaliteli olur. ben dönenceli aldım çok pişman oldum dönencesi pahalıya geliyor ve uyduruk oluyor
-Reklam-
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Anne yani park yatak aldim canm ogluma cok memnunum acikcasi.park yatakalrin anne yani olanlarina bakabikirsn.sepet besikte almistim sana tavsiye alma derim cunku sadece goserisi var benm oglum 6ayina bile giremeden baska besige gecmek zorunda kaldik.kullansli degil yanj asla.
(248 puan) tarafından
Sepet beşik düşünüyorum zaten canım. Muhtemelen ahşap alacağım ama onda da küçük olandan mı alsam büyüyüp küçülenden mi karar veremedim. Park yatak hangi marka aldın?
(2,948 puan) tarafından
E bebekten canm ve cokta uykun enazndan yer kaplamiyor uzun sure kullaniliyor ilerde oda yaparsan ahsap besik sorun olabilir.
0 oy
(759 puan) tarafından
Park yatak bana oyuncak gibi gelmişti. Ahşap kullandım kızım 1 yasinda çok rahat hala yatıyoruyorum.
(248 puan) tarafından
İşte banada öyle geliyor ahşap yatağı hangi markadan aldınız?
(759 puan) tarafından
Marka degildi burda mağazadan almistik
0 oy
(14,272 puan) tarafından
Park yatak çok pratik istediğin yere istediğin odaya taşı dur.

Ben yanıma koymadım ama uygun anne yani için 

4 5 yaş a kadar kullanılıyor diyorlar ama benim kızım donemedikce uyaniyordu 16. Aydan sonra bıraktım besigi
0 oy
(1,471 puan) tarafından

image

Ben bundan aldim. Şekil aynı sadece işlemesi farkli. Çok memnunum. Eğer yer sıkıntın yoksa gayet güzel. İleride büyüyen yatak oluyor. Benimki altta ebeveyn için yatak yeri var. Ben onun yerine baza altı olarak kullanıyorum. Bebeğin fazlaliklarini koyuyorum. Üst cekmecesine elimin altında olması gerekenleri koyuyorum. Alttaki büyük çekmeceye ise bez ve ıslak mendil falan koydum. 

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 210 göst.
+1 oy
11 cevap 638 göst.
+1 oy
3 cevap 74 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (612 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,296 soru

23,691,413 cevap

310,993 kullanıcı