0 oy
341 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Buket ablamız doğru söylüyor 

image

5 Cevaplar

0 oy
(12,523 puan) tarafından
Aynı zamanda evde kalanların hakkına giriyorlar. Kul hakkı.. 
tarafından
Kesinlikle mecburiyet dışı çıkmak kul hakkı
(12,523 puan) tarafından
Aynen canım
-Reklam-
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Ya deli oluyorum deli. Virüs var virüs millet bağıra bağıra evinizde oturun diyor. Millet inadına gezmeye oturmaya gidiyor. Ben grip olmayayım diye kendimi parçalarken eşimin akrabaları hurra geldi 3 gündür kafamı kaldıramıyorum gripten. Vatsapta durum atiyorum evde kal diye kadınlar toplanıp gelmek istiyor kısır yemeye. Çay içmeye. Oturun arkadaşım evinizde. Kendiniz için değilse benim için oturun. Kaynanam grip akşam geliyor hadi çay yap icek çayı verirken hapsuruyor korkma bende yok olmezsin diyor. Sen olmezsin ben sürünürum ya. İnan 3  gün oldu yatıyorum basım boğazım beynim artık mahvoldum. Gözlerim kıpkırmızı geziyorum evin içinde. Ne yemek yiyebiliyorum ne bişey. Ama bide üzerine dalga geçiyorlar aman sende ne korkaksin aman Allah'tan korkmuyon ölümden korkuyon. Allah bana ölümü verecekse basım gozum üzerine. Ama bile bile virüs varken gelip suratima hapsuruyosan kusura bakma yani ben daha çocuğumu büyütecem
(2,577 puan) tarafından
Ya yan tarafimda oturuyor kuzum eşim kızıyor bak dilek hasta olmasın ki ben bekarken de grip olurken çok kötü geçiyor yani normal grip geçiriyorum şimdi hamileyim daha beterim ilacta içemiyorum inadına geliyor. Eşim geldiği an hani çay yok mu diye geliyor eşim söylüyor ben kanserli miyim benden mi bulasacak diye bağırıp çağırıyor. Virüs yaşlılarda daha çok olurmuş diyorum olursa ölürüm diyor tamam sen olecen de ben nolacam. Yeminle 3, gündür yutkunamiyorum. Kadın eşimi arıyor eşim dilek rahatsız diyor kapatıyor telefonu 1 saat sonra geliyorlar kapıya ve gelenlerin hepsi grip. 11 de geldiler sabah gittiklerinde gece 1 di. Akşama kadar yemek çay kahve canım çıktı yetmedi grip edip gittiler. Üzerine kaynana hanım geldi oda hapsuruyor durmadan ağladım sinirden ağladım. Eşim deli oldu hala düzelmedim bırak yemek yapmayı eşim gelip yapıyor yemek yiyemiyorum inan boğaz agrisindan
tarafından
Ay ne yüzsüz insanlar ya eşin de söylemiş o kadar ama böyle yapıyorlar demek. Kötü davran valla bunlara insanlık yaramıyor yapma yemek çay koyma önlerine en azından şimdilik
(1,657 puan) tarafından
Gerikafalı oldugu kurdugu cumle den belli kanserlımıymışte ondan bulasacakmış kanser bulaşan birşey degildir
tarafından
Aynen canım haklısın
(2,577 puan) tarafından
Ahhh ahhh ömrümü yediler kızlar
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Çok doğru söylemiş 
tarafından
Evet kesinlikle
0 oy
tarafından
Bende sırf gezmek için dışarı çıkanlara sınır oluyorum 
tarafından
Aynen canım
0 oy
tarafından

Kapak bir söz ama anlayana :ermm:

tarafından
Ekran görüntüsü alıp WhatsApp ta paylaşın ben paylaştım :)

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,327 göst.
29 Kasım 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Aseltugce (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 482 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.
15 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 499 göst.