Merhaba arkadaslar elektrik süpürgesi almayı düşünüyorum hangi marka kullaniyorsunuz
Rowenta çok iyi ya
Fakirin benimki hem cok sessiz hem emis gucu cok guclu fayanlasrim silinmis gibi tertemiz bir tane toz bile kalmiyor kesinlikle tavsiye ederim
Fakir premier canim benimki en dusuk sewiyesinde kullaniyorum ve toz bile birakmiyor tek sorunu cok hor kullandigim carptigim icin yeri supurdugum basligindaki tekerlekleri cikti takmaya usendim simdi daha rahat kullaniyorum :)
rowenta canım bende yeni aldım süper bi süpürge
Electrolux kullaniyorum canim cok memnunumm ben böyle bir süpürge görmedim kesinlikle tavsiyemdir hem digerlerine gorede daha uygum fiyatli
Rowenta silence force kullanıyorum bir senedir memnunum yanlız halıya çok yapışıyor güç lazım oyüzden fırçasıZ süpüruyorum yinede çok güzel çekiyor saçı kılı falan
Electrolux canım:)
Arnica tesla premium kullanıyorum çok memnunum son ayarda kullanamıyorum bile o kadar kuvvetli
Profilo kullanıyorum çok memnunum torba felan yok kovali
Arçelik S 7554 benim ki canım 3 ay önce aldım önceki bozuldu ınanılmaz memnunum tertemiz çekiyor 600 tl almıştım hepsi burada dan
Bosch kullanıyorum filtreli çok memnunum
Fantom güzel
Ben de almayı düşünüyorum ilk fırsatta ama pahalı bir de almışken iyisi olsun diyorum .
Canım ben Arnica Tesla kullanıyorum sessiz emiş gücü de gayet iyi tavsiye ederim
Philips in maraton unu kullaniyorum canim. Cok memnunum
Ne alırsan al şu filtreli alma tek tavsiyem su filtreliler hiç ama hiç kullanışlı degil
1,493,193 soru
24,397,851 cevap
349,903 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın