Sevgili arkadaşlarım doğruluk payı nedir bilemem ama ben içinde efendimiz in geçtiği herşeye inanırım ve kimsenin de bu tür bişey için yalan söyleyeceğini hiç sanmıyorum. Bir kadın ruyasinda Peygamber as görüyor ve bu korona için ona tavsiyede bulunuyor. Kadına bunu herkese anlat ki o hastalık ümmetime bulaşmadan yok olsun diye. Kadın da nasıl olsa anlatsam da kimse inanmaz deyip kimseye bişey demiyor. Ve bu hastalık bütün dünyaya yayılıyor. Sonra tekrar rüyasına giriyor efendimiz ve ona diyor ki neden anlatmadın kadın da anlatsam kimse inanmaz diye bende sustum demiş. Peygamberimiz de elinde sumaklı su olan sürahi ile hasta iki kişinin yattığı odaya girip bak demiş kadına ikisinede sudan içirmiş ve iyileşmişler hemen. Kadına demiş demek sende inanmadın bana. Bunu herkese bütün yetkililere anlat bu hastalığım tek çözümü sumak tır demiş. Inanip inanmamak kişinin kendi iradesidir ama hicbir şeytan rüya bile olsa Peygamberimizin şekline giremez. Her kim onu ruyasinda görse gerçekten görmüştür. Rabbim hepimize Peygamber efendimiz hatrına şifa versin amannnn.