0 oy
652 göst.
Diğer kategorisinde (3,131 puan) tarafından
Kızlar 22+4 haftalik hamileyim resmen yere kapaklandim evde. Evi sildikten sonra terlik kaydı şu an karnım hafif agiriyor belim zaten agriyodu ama onlar önemsiz . Bebegim zaten geçen haftaya göre bu hafta daha az hareket ediyor. Bebekler uyuyormuş bu haftalarda hep. Ben şimdi saglik ocağına gideyim mi yoksa çikolata yiyip uzanıp bebeğin hareket etmesini mi bekliyim? Virüs varken de sağlık ocağına gitmek istemiyorum

9 Cevaplar

+1 oy
(3,143 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım vallahi bilemedim . Hastaneye gidedebilirsin aslında. Bende diğer hamileligimde bayağı bir düşmüştüm ama Allahtan birşey olmadı hastaneye gitmemiştim beklemiştim evde birşey olursa zaman geçince ozaman giderim diyordum ama bilemedim şimdi sen kötü birşey hissedersen git tabi
(3,131 puan) tarafından
Ya ayrıntılı ultrason var haftaya onda bile gidip gitmemek arasında kaldım su lanet virüs yuzunden. İnşallah benimkine de bir şey olmaz ya :( düştüğümde sadece bebeğime bisey oldu mu diye düşünmekten ağladım o an ağrı umrumda değildi
(3,143 puan) tarafından
Yok canım üzülme yıpratma üzülmem daha kötü. Git tabikide ben iki gün önce ayrıntılı ultrasona gittim mecbur canım. Sen maske tak eldiven tak bir yere dokunma oturma . Eve gelince de üstünü çıkar makinaya at ya yıkan ya da elleirni bir güzel sabunla ağzını çalkala burnunu sümkür ellerini kolonyala tamamdır. Virüs hemen vücuda yerleşmez ki
(3,131 puan) tarafından
Öyle yaparım artık teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
(9,647 puan) tarafından
Uzan bakalim biraz bekle inşallah bisi yoktur :/ 
(3,131 puan) tarafından
İnşallah :/
+1 oy
(2,848 puan) tarafından
Bnde dusmustum canim cikolata yiyip soluma yatmistim hareket ediyordu sende ole yap baktin hareket etmiyo ole gidersin
(3,131 puan) tarafından
Yiyorum şimdi insallah hareket eder
(2,848 puan) tarafından
Ee noldu canim hareket etti mi
(3,131 puan) tarafından
Evet az da olsa kipirdandi
(2,848 puan) tarafından
Ay iyi bari canim ya
+1 oy
tarafından
bisey olmaz Allah'in izniyle tatli seyler ye hareket etmesini bekle yada icin rahat etmezse dr git 
(3,131 puan) tarafından
Yiyorum şimdi İnşallah hareket eder
tarafından
insAllah canim
+1 oy
tarafından

Geçmiş olsun kardeşim 

Tatlı birşeyler ye uzan dinlenmeye çalış biraz ...

Bebeğin hareketlerjni dikkat et

(3,131 puan) tarafından
Teşekkür ederim :/
+1 oy
(10,041 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım :(

(3,131 puan) tarafından
Teşekkür ederim :(
+1 oy
(1,491 puan) tarafından
Aynen canım tatlı şeyler ye uzan inşallah bişey olmaz 
(3,131 puan) tarafından
Şimdi hafiften hareket etti biraz kipirdandi ama o bile yeter bana
(1,491 puan) tarafından
İyi Allah a şükür ler olsun
+1 oy
(2,890 puan) tarafından
 şu an kıpırtı falan varsa Çikolata yiyip Uzan dinlen iki gün hiç hareket etmediğini bilirim Ben de çok Korkardım oğlum da ağır İşte çalıştım kaç kere popomun üstüne düştüm bilmem ama bir şey olmuyor Allah'ın izniyle
(3,131 puan) tarafından
Kaç paket çikolata yedim hemen hareket etsin diye neyse ki fazla bekletmedi beni hafif de olsa kipirdiyor
+1 oy
(236 puan) tarafından
Bence hemen acilr git
(3,131 puan) tarafından
Bebek kipirdandi çok şükür :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 226 göst.
26 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde iki bebek (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 323 göst.
0 oy
4 cevap 306 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 286 göst.
11 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Denizela (186 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,398 soru

24,015,581 cevap

327,992 kullanıcı

...