Bı çeyrek bı alt üst pijama başka bişi yok
Ilk gebeliğimde bebegime ufak tefek biseler almisti. Dahada alirdi ama Ben erken dogum yaptım 31haftada bebegim uc gun yasadi kaybettim. Ona ragmen bilezik takmisti bana doğum hediyesi. Allah razi olsun her konuda cok düşünceli yardimci kaynanam. Simdi ikinci gebeligim. Bebek dogana kadar bise almicam kızım diyor bi hayirla kucağımiza alalimda hersey alirim diyor. Benimde suan gozumde hic bise yok valla canim.kizimi hayirla kucağıma alayim baska hic bise istemiyorum.
Benim kaynanam battaniye örmeye başladı yelek hırka patik atkı bere falan da yapacak doğumdan sonra da büyük ihtimalle altın takacak ilk torun olduğu için prensesim
3uz dogurdum 5 ay oldu daha ne cocuklarima ne bana bi corap bile almadi.arkadaslari akrabalari hediye veriyolarmis milletin hediyelerini getiriyo kostura kostura.gorende kendi veriyo sanir
Hamilelikte de kızım dogdugunda da hiccbir şey yapmamıştı. Esim surekli dillendirdi anne torununa adini koydurdun ne hediye aldin hani diye.1 hafta kadar once bi takım almıştı alt üst. Getirdi koltugun ustune atti al bunu mehmet soyleyip duruyo soylemese onu da almazdim dedi.. O kadar zoruma gitti ki
1,492,409 soru
24,385,565 cevap
348,991 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın