Kızlar merhaba...
Eşimin aile tarafından gına geldi artık sürekli arayıp ne yapıyoruz ne ediyoruz diye yokluyorlar hemen yanlış anlamayın normal bir şekilde hal hatır olsa tamam da bir düğün olur ben gitmem eşim gider mesela ben niye gitmemisim piknik olur niye gitmemisim tarzı..
Ha diyeceksiniz niye gitmiyorsun git sende kendi yaşadığım sehri bırakıp gurbete geldim burda da hep eşimin akrabaları var ve çok patavatsız taş atan kalp kıran insanlar çok kez boyumun ölçüsünü aldım artık hiç birseylerine gitmek istemiyorum. En son kayınvalideme gittim köyüne yardım ettim bulaşık yemek bilmem ne kapımızı dinlerken yakaladım yemekteyiz programı gibi yemeklerimi eleştirdiler, abdest almıştım beni öyle saçım açıkken bakacakmis bı donsene dedi bunlar ne ya sacma sapan işler anlamadım.. Köye gitmeden önce de eşimin yengesi arayıp köye git kaynana yardım et filan demişti :O
Şimdi kayınpeder aradı kayınvalide arkadan köye gelsene diyorlar görümcem gidecekmiş onla gidecekmişim yok dedim eşimin iznin de geliriz tek başıma rahat edemem bir iki kere gelsen alışırsın diyor .
Birde biz nisanliyken ektim hakkında bana gelip kalmaz annesine aşar filan diyordu hakkında.
Ben geçen sefer gittiğimde bulaşık filan yıkarken eltimi ovuyorudu bana m..e çok temiz filan diye kıskanmak değil inanın da ne alaka yani ne demek istiyorsun ne yapmaya çalışıyorsun . Hayır demek isterim ki niye geleyim kapımı dinleyin diye mi yoksa dış görünüşüm hakkında igneleyip kalbimi kırın diye mi ben sizin işinizi yaparken eltimi bana övün diye mi niye ama diyemiyorsun iste. Ben bunlardan nasıl kurtulurum ????