0 oy
429 göst.
Aile kategorisinde (141 puan) tarafından
Kızlar merhaba...

Eşimin aile tarafından gına geldi artık sürekli arayıp ne yapıyoruz ne ediyoruz diye yokluyorlar hemen yanlış anlamayın normal bir şekilde hal hatır olsa tamam da bir düğün olur ben gitmem eşim gider mesela ben niye gitmemisim piknik olur niye gitmemisim tarzı..

Ha diyeceksiniz niye gitmiyorsun git sende kendi yaşadığım sehri bırakıp gurbete geldim burda da hep eşimin akrabaları var ve çok patavatsız taş atan kalp kıran insanlar çok kez boyumun ölçüsünü aldım artık hiç birseylerine gitmek istemiyorum. En son kayınvalideme gittim köyüne yardım ettim bulaşık yemek bilmem ne kapımızı dinlerken yakaladım yemekteyiz programı gibi yemeklerimi eleştirdiler, abdest almıştım beni öyle saçım açıkken bakacakmis bı donsene dedi bunlar ne ya sacma sapan işler anlamadım.. Köye gitmeden önce de eşimin yengesi arayıp köye git kaynana yardım et filan demişti :O 

Şimdi kayınpeder aradı kayınvalide arkadan köye gelsene diyorlar görümcem gidecekmiş onla gidecekmişim yok dedim eşimin iznin de geliriz tek başıma rahat edemem bir iki kere gelsen alışırsın diyor .

Birde biz nisanliyken ektim hakkında bana gelip kalmaz annesine aşar filan diyordu hakkında.

Ben geçen sefer gittiğimde bulaşık filan yıkarken eltimi ovuyorudu bana m..e çok temiz filan diye kıskanmak değil inanın da ne alaka yani ne demek istiyorsun ne yapmaya çalışıyorsun . Hayır demek isterim ki niye geleyim kapımı dinleyin diye mi yoksa dış görünüşüm hakkında igneleyip kalbimi kırın diye mi ben sizin işinizi yaparken eltimi bana övün diye mi niye ama diyemiyorsun iste. Ben bunlardan nasıl kurtulurum ????

4 Cevaplar

0 oy
(2,241 puan) tarafından
VAlla hepsini okumadım çünkü artık kayınvalidelerden bıkkınlık geldi sana tek diyeceğim cevabını ver otur aşşağa ezdirme kendini elin insanlarına değer verilecek insanlara değer ver 
(141 puan) tarafından
En sonda demek istediklerim ve dediğimi yazdım orayı oku bari :D diyemiyorum işte canım diyemiyorum napıcazzzz
(2,241 puan) tarafından
Diyemiyorum diye bişey yok nasıl diyemiyorsun
(2,241 puan) tarafından
Sende herşey olumsuzsun ozaman herkesin kahrını çekeceksin kusura bakma
(141 puan) tarafından
Annem sogaolsun kendisini hep ezdirirdi beni öyle yetiştirdi inan hiç böyle olmak istemiyorum ama yapamıyorum tutulup kalıyorum hatta cevap verecekken ben istemez miyim yoksa
-Reklam-
0 oy
(293 puan) tarafından
Zor mesafea koyacaksın hayır demeyi bileceksin kafan rahat olur
(141 puan) tarafından
Ya işte hayır diyemiyorum da dedim ki tek başıma rahat edemem eşimle geliriz ozaman da bir iki kere gel alışırsın diyor hayır bir de her konuda boyleler red edince ısrar ediyorlar deli olcagım sonunda
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun tatlım sen en iyisi tavrını köy mesafeli davran son satırın da yazanlar gibi keskin cümleler kur ki herkes nerde olacağını bilsin
(141 puan) tarafından
Aklımdan geçenler ama diyemiyorum ki keşke diyebilsem :(
(141 puan) tarafından
Aminnnnn
tarafından
Cesaretini topla kendini savunmasini öğren bırak kırılan kirilsin
0 oy
(594 puan) tarafından
Eşin bişi demiyomu benim eşim hiç çekinmez bi daha gelmem der dediğini de yapar valla görümcem bi keresinde laf soktu bana ama hastalığımla ilgili düşük yapıyodum aramış kendisini demiş beni yemin ettirmeyin sizle bi daha görüşmem diye ondan sonrada hiç gidip gelmeyiz onlara geldiklerinde bile sen hiç takma onları der 
(141 puan) tarafından
Eşim de ne desinki akrabaları kötü olsun da istemem sadece benden uzak olsunlar istiyorum ama nasıl
(594 puan) tarafından
Ben surat asarım ya istemezsem kimse yaklaşmas o zaman yanıma eşim hiç çekilmezsim surat asarken der

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 440 göst.
5 Nisan 2023 Aile kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 427 göst.
17 Mayıs 2024 Aile kategorisinde heygirls (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 331 göst.
10 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Rabiaayie (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 244 göst.
19 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selda41 (440 puan) tarafından soruldu

405,774 soru

12,160,218 cevap

36,602 kullanıcı

...