kızlar dertlesmek istedim biraz
Lorin eva çok zor bebek ve tek baktigim için zorlaniyorum annemle aramızda biraz mesafe var yakın değiliz oraya gittiğim de en azindan banyo yapip annemin hazırladığı yemekleri yiyebiliyorum
Sekil a da görüldüğü gibi gün içinde elim devamli üstünde pışpışlıyorum gezdiriyorum olmuyor mama veriyorum meme veriyorum yok emzik veriyorum günde 6 yada 7 emzik degisitiyorum almıyor reçel suruyorum oyle alıyor tadı geçince ağlamaya başlıyor videolar açıyorum fon sesi süpürge sesi yağmur sesi 5 dakka dinliyor bi daha zırzır
Mama ısıtma makinesi aldim elim ayağım birbirine giriyor hazırlarken 3 dakkika da olacak mamayı bile bekleyemiyor 3 dakka bile susmuyor o derece tüm pratik ne varsa alıyorum yapıyorum yok
Insan gibi yaşamayı ozledim arkama yaslanip ayaklarımı dinlendirmeyi biseyler izleyip dinlemeyi yada biri aradığında konuşmayı yada site içinde bile olsa bi yürüyüşü denedim arabasına koydum orda da kıyametleri kopardı eve geri ciktim
Sizler gibi yemek yapmayı kahvalti hazırlamayı yapmayı yemeyi cok ozledim
Ne zaman düzelir ne zaman kendine gelir bende rahat ederim hic bilmiyorum ama inanın iyi değilim saçlarım bembeyaz oldu çok zorlaniyorum
Annemlere gittiğim de rahat ediyorum sağolsunlar yapıyorlar yiyorum içiyorum ama çok ağlak olduğu için fazla kalmak istemiyorum orda gecem gündüzüm yok zordayim :( bir elimle pışpış bir elimle yazıyorum
Hem anne hem baba olmak çok zormuş akşamları en azindan eşleriniz gelip biraz ilgileniyordum yükünüz hafifliyordur benim o da yok lanet olsun