0 oy
955 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,176 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Sizce aldatilan kadin gitmelimi yoksa 1 sans vermelimi erkek pişmansa..

Yok benim eşim şimdiilk öyle bisey yok yarin ne olur bilemem tabi babama bile güvenmem bu konuda..

28 Cevaplar

+1 oy
tarafından
1 kere aldatan insan yine aldatir bence insanlar degismez. Degisse bile cok nadir kuzum bin de bir ihtimal
-Reklam-
+1 oy
(2,631 puan) tarafından
Affetmem büyük ihtimal. Büyük ko konuşmayayım ama. Benim keskin çizgilerim vardir. Sildim mi tam silerim
+1 oy
tarafından
Tabiki gitmeliii yapan birdaha yaparrr
+1 oy
(6,675 puan) tarafından
Büyük konuşmayayaım ama ben çeker giderdim hazmedemezdim aldatılmayı heralde 
+1 oy
tarafından

Ben o şansı çok verdim ama sonuç aynı bir söz var ya

Ağaçtan maşa aptaldan paşa olmazzzz 
0 oy
tarafından
Vallahi canım. Bence çocuğun varsa çocuğun hatri için bir şans vermeli diye düşünüyorum ama yinede en iyisini o an o durumu yaşayan kadın bilir  .
0 oy
tarafından
Ben büyük konuşmak istemiyorum karşımıza ne çıkar bilmiyorum benim eltim 2 kere affetti 3 sünde çeker giderim diye tehtit etti kaynimi şimdilik bir şey yok inşallah da olmaz iki tane çocukları var kimseye acımam onlara acırım 
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Karşıdakine göre değişir alışmış kudurmustan beter diye bir laf var. Benim şans vermemi suistimal edebilecek biriyse yoluna baksın . Ama yok gerçekten yapacak bı adam olmayıp şeytana uymussa bişey diyemem hele çocuk varsa hicbirsey diyemem
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Çocuk yoksa bir saniye durmasın yapan yine yapar utanmadan bir daha da pişman olur çocuk büyükse yine gitmek gerekir Ama çocuk küçükse hele de kadın hamileyse Bence gitmesin ama eşlik de yapmasın Benim bir arkadaşım öyle yapmıştı evden kovdu adamı Elalem ne der düşüncesi ile nikahını doğuma kadar vermedi ama arada birkaç tane küçük çocuk olursa insan bir Dursun kendini sorgulasın affedebilir miyim diye düşünsün dedim bu çok yıpratıcı bir süreç bunuda unutmamak lazım 4 çocuktan sonra ne yaparım diye affeden bir arkadaşım 6 yıldır panik atak tedavisi görüyor psikolojik yardım alıyor Kadının her yeri döküldü resmen ağır bir imtihan kolay bir şey değil kabullenmek
0 oy
(879 puan) tarafından
Cocuk icin ikinci sans verilmeli ama tabi adamin pismanligindan emin olmak lazim
0 oy
tarafından
Şartlara göre haraket ederdim galiba çocuk için Bi şans verirdim ama güvenimi kazanması yılları alır belki de imkansız olur 
0 oy
(1,909 puan) tarafından
çok zor bı soru ne kal ne git diyemem kalbini dinle 
0 oy
tarafından
Vermem aynı şekilde Bn aldatsam cocgum var diye afetckmi hayır karısi varken aldatmak ne zaten aldatiyorsa sevnemstr seven insan aldatmaz 
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Aldatan adam bidaha aldatir. Ama cidden tövbe ediosa cocuk icin bi sans verilebilir ama ben inanmam sahsen
0 oy
(5,435 puan) tarafından
Bu çok zor bir soru hiç bi zaman büyük konuşmak istemem bu konuda, ama gerçekten pişmanlığını hissedersem cocugum varsa bi kere şans verebilirim ... 
0 oy
tarafından
Benimki aldatma sayılmaz ama bi olaylar olmuştu bıraktım sonra sözler vs derken bi şans daha verdim şimdi değişti ama ilerde nolur bilmiyorum ama eğer tekrarlarsa her şeyin biteceğini oğlunu bi daha göremiceğini biliyo 
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Aldatan adamla devam etsen bile asla eskisi gibi olmuyor. Eşinle eskisi gibi daha yakın olamıyorsun hele manevi yönden asla eskisi gibi olmuyor.eşinle ilk tanıştığında o yaşadığın duygular evlenirken yaşadığın o güzel duyguların hiç biri kalmıyor. 

Eğer kadının imkanı varsa arkasında sahip çıkan birileri varsa sabretmemesi daha iyi olabilir
0 oy
(164,042 puan) tarafından
Şans vermek enayilik olur 1 kere yapan yine yapar bama gore 
0 oy
tarafından

Ben olsam bir dakika durmam bir kere yapan bir daha yapar bence:angry:

0 oy
(16,818 puan) tarafından
Şans verilmesi pişmanlığını bağlı gerçekten pişman ise yuva için verilir her kul hata yapar çünkü ama ikinciye asla tahammül edilmez şunu da eklemek lazım sans verilse bile eskisi gibi olmaz hiç bir şey Allah yaşatmasın yasattirmasin

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 859 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,157 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 610 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Canimkizim_ZE (828 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 389 göst.
5 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde ssapatya1210 (49 puan) tarafından soruldu
+3 oy
44 cevap 1,559 göst.