Kızlar esim önceden böyle değildi son zamanlarda geceleri konuşuyor normal dedim ama her gece olmaya başladı. Mesela geçen kalk kalk dedi sarsti beni
Uyandım ne oldu dedim yilan orda dedi nerde dedim yatti. Hatirlamiyorum diyo anlattigimda. Dun de çağırdı beni kalktim ayagim kırıldı dedi acıyo dedi uyu dedim. gerizekalı ayağım kırık dedi sonra uyudu. Ve daha birçok sey yani günlerdir. Hasta danismani ama bazen ölenleri dahi morga indiriyo vs etkileniyor musun dedim yok diyo alıştım diyo
Zaten korkak değildir hic korkmaz oluden vs
Neden Oluyor bilmiyorum
bwnim esimde uyuurken konuusur ama hortumu getirin diye bagirir insaatta çalısıyoda
Kız benimki uyurken ellerimi öpüyor
Gun icinde stres yasamissa gece sayikliyo benim kizimda oyle bazen uykusunda bagiriyo dur dedim senden nefret ediyorum vs diyo ama bizimki genelde arkadasimin kiziyla bir araya gelince o gece öyle oluyo o cocuk kizimi strese sokuyo dövüyo sinir ediyo ondan öyle oluyo senin esinde buyuk ihtimal oyle biseydir
Kız konuşuyordu kusuyor olarak okudum
Canım o eşinde ki sorun bende de var. Bak adam ölülerle felan muhatap oluyormuş istemez istemez etkilenirdir illaki ondan kaynaklı veya başka sevebide olabilir.
Mesela gün içinde beni strese sokan bişey olduğu zamanlarda geceleri sürekli konuşuyorum.Hani konuştuğum şeyler o beni strese sokan şeyler değil çok bambaşka şeyler konuşuyorum.
Evlenmeden önce annemde diyordu konuştuğumu evlendim eşimde diyor gece konuşuyorsun diye mantıklı bişey de konuşmuyormuşum.
Korkmazdır eşin belki ama günün stresi Korona virüsü hepsi üst üste gelince ondan olur öyle. Eşin işten gelince sen ona çok çok iyi davran birazbiraz olsun stresten uzaklaşır belki.
Önemli bişey degildr canım ruya görür bnm eşimde cocgu uyyut berber uyulm dedi ayrı yatıyoruz aynı odada gitim yatmaya uykuyu Du baktı bana niye geldinki dedi uykusnda sabah anlatym inanmıyor
Yorgunluktan olur canım . Benim esim de hamileyken uykusunda bana boks yapmıştı Allah'tan karnıma falan gelmedi . Simdi de konuşur geceleri yorgun olduğu zamanlarda. Bazen isim sayikliyor dinliyorum bakırcı ramazan forklift Mustafa falan diyor allahtan kadın ismi sayiklamiyo
1,492,910 soru
24,393,078 cevap
349,449 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın