0 oy
337 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
kızlar ben bir haftadır evime tasındım boyaydı badanaydı temizlikti canım cıktı artık neyse eşimde durumlardan dolayı evde kaynanamda dedi bende boya yapacam benim eşimde iki qündür orda orda olması sorun deqil dğn kaldı bana haber vermedi baktım kaynanam kapıda o qelmiş neyse bişi demedim buqun yine haber vermedi qelmiyeceqini kaynanam yine aradı ben qeldim diye bende dedim eşim bana niye haber vermedi diye beş dk so ra eşim aradı ben qelmiyorm annem qeliyo diye kaynanam ara demiştir neyse kaynanam qeldi eve dediki işte fırsat bulamıyo baban burnundan qetirdi baban istemiyo boya yapmak kayınbabamdan bahsediyorum eşimin burnundan qetirmiş kaynanam öyle dedi bende dedim madem öyle verseydi bi kaç milyar boyacılara onlar yapsaydı ona alındı eşime diyo saat kaç olursa olsun evine qel bende eve qidecem n yapmaya calısıyo anlamadım keşke oqluma yaptırmasaydım falan filan 

2 Cevaplar

0 oy
(1,909 puan) tarafından
evde tartışma cikmistr ondan eşin fırsat bulamamıştır bence kayinvaliden de kocasına kızıp sana Trip atmış aslında o kocasından kaçıp gelmiş sana bence ben olsam senin yerinde bozulurfum tabi :)
tarafından
zaten ondandır
-Reklam-
0 oy
(7,628 puan) tarafından
Evmi uzak niye kalıyor yenide taşınmış sin
tarafından
evet uzak yani biraz bekleseydi biraz dinlenemedik zatn iki aydan fazla onla oturduk hiç başbaşa kalamadık ya

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 684 göst.
12 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ÖmerinAnnesi_06 (230 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 507 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 173 göst.
12 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rebellious (665 puan) tarafından soruldu

412,696 soru

12,425,546 cevap

45,461 kullanıcı

Kategoriler

...