0 oy
1,764 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,861 puan) tarafından

image

çok fena şişti kızlar :( foto da çok net değil ama altı baya şiş kabarık... Ağrıdan ağlıycam neredeyse 

10 Cevaplar

0 oy
(3,797 puan) tarafından
Neden şişti acaba canm bende şisme olmamiştı sordun mu arayip falan 
(2,861 puan) tarafından
Yok ya mesai bitti diye arayamadım hemşirenin numarası yok ki
(3,797 puan) tarafından
Duş aldn mi eve gelince gerçi duş almayin falan demiyolar ama
(3,797 puan) tarafından
Internetten baktım ben sende bi bak istersen kötü bisey olucagani sanmiyorum canm ağrısı normal zaten sabah kalktiginda daha cok olabilir hatta 3 günde geçiyo
(2,861 puan) tarafından
+1
Ay umarım ya ilk doz da hiç şiş olmadı benim şimdi böyle olunca korktum biraz
(9,875 puan) tarafından
Bunlar olabılen seyler maalesef tetanozda bu arkadasımızda agır gecıyo gıbı yukarda dedıklerımı uygulayabılır belkı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Görülmick gibi değil ki bariz kabarmış cnm 
(2,861 puan) tarafından
Çok fena ağrıyor da kolumu hareket ettiremiyorum deliricem ya
0 oy
tarafından
Sakın duş alma buz tut canım. Bnde öyle olmamıştı ya 
(2,861 puan) tarafından
Duşu sabahtan almıştım aşı olucam diye canım gelince buz da koydum ama durum bu yani geçmedi çok fena ağrıyor da
tarafından
Ağrı olur canım herkeste olmaz ama olanlar var sen arada buz tut canım masaj gibi yao
(2,861 puan) tarafından
Pek işe yaramıyor valla canım şuan
tarafından
Uzerine yatma canım diğer tarafında uyu
0 oy
tarafından
bi hagtayi gecti şişti tas gbi oldu benm kolumda cok fena hala agriyo kuzumm ya
tarafından
o deglde bebislerde boyle oluyo sanrsam ya biz neysekte kiyamam onlardada boyle oluyo kiyamam kuzularma
(2,861 puan) tarafından
Biz dayanamıyoruz onlar napıcak valla bilmiyorum aşı olurken eşimi gönderirim bebekle ben asla bakamam dayanamam
tarafından
daha sen tut bastr annesi kimildamasn diyolar ben ilk zamanlar agliyodm kan aldramyrm bnde hala kzmdan hic tutamyrm
(2,861 puan) tarafından
Ayy kurban olurum ya nasıl becerip aşıya götürürüm bilmiyorum valla
tarafından
valla goturuyoz mecbur napalm:(
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Kolanyali pamukla masaj yap cankm
(2,861 puan) tarafından
Tamam canım onu da denerim inş hafifler
0 oy
(6,777 puan) tarafından
Bende vuruldum ama hiç sismedi canım hemşire şişerse kasinirsa kolonyali pamuk koyabilir sin demişti bana 
(2,861 puan) tarafından
Deniycem onu da canım Saol
(6,777 puan) tarafından
Sende sağol canım inşallah geçer ♡ :/
0 oy
(410 puan) tarafından
Canım şişmesi ve ağrıması normal bana hemşire sisebilir agriyabilir telaş yapma demişti ama şükür agrida sismede olmadı bnde
(2,861 puan) tarafından
İlk doz da ağrı oldu ama şişmedi canım şimdi böyle olunca ve ağrısı çok fazla bende endişelendim birsz açıkcası
(410 puan) tarafından
Bilmiyorum canım bana iki dozuda yaparken öyle söyledi hemşire ve duş alma aşkım
0 oy
(2,091 puan) tarafından

Ağrı benmde çok olmuştu hareket ettiremiyordum ama senin net belli şiş gibi duruyor yarın arar sorarsın artık  geçmiş olsun canım <3

(2,861 puan) tarafından
Saol canım benim teşekkür ederim ❣️
0 oy
(576 puan) tarafından
Bnmde sisti tas gbi oldu 2, gun oldu vurali ama kolumu kaldirmiyorm agridan ya sanirim ustune uyudum die boyle agridi sana da gecms olsn bacm
(2,861 puan) tarafından
Kız üstüne uyumayla alakası yok daha uyumadan bu böyle zaten mahvetti beni ya
(576 puan) tarafından
Ama senin sislik biraz farkli da benmkisi tam asi yeri ic, ten sisti seninkisi farkli duruyor kasinti oluyor mu yarin ara bi hemsireyi
(2,861 puan) tarafından
Benim aşağı doğru çizgi şekilden bi şişlik ya kaşıntı yok ama o bölge felç gibi ağrıyor resmen
0 oy
(9,875 puan) tarafından
Yaa kıyamam dün bana da vuruldu aksam ama boyle bısey olmadı sadece agrıyo kolumu kaldrınca bırazcık.Kolonyalı pamukla ovalamayı dene canım soguk kompress yap yada parol agrı kesıcı kullan cok gecmıs olsun 
(2,861 puan) tarafından
Ağrı kesici içtim canım buz da koydum eve gelir gelmez kolonyayı da denedim ama çekeceğim var sanırım geçmiyor hala
(9,875 puan) tarafından
Çok gecmıs olsun ya üzüldüm sizin için bende hala sancılıyım kolumdan baya yakıyo ılac benımde bogazımı şişirdi maalesef
(2,861 puan) tarafından
Saol canım sana da çok geçmiş olsun ❣️❣️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 65 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zehra800 (1,089 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 501 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gamzeliwampir (2,976 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 365 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 104 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Erenimm.05 (427 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,641 soru

23,695,907 cevap

311,335 kullanıcı

...