Kızlar yedi aylık evliyim 26 haftalik hamileyim esimle tanısıyoduk ama evlendikten sonra o kadar degıstiki bana bisey olacak diye korkan adam hergün aglatıyo sonrada sus kes sesini duymak istemiyorum diyo istanbulda yasıyodum tum ailem orda esim isin hic bilmedigim bi yere geldim tanidigim tek kisi esim ama deymezmis bi yerim agrıyo naz yapıyosun bana diyo ilgilenmiyo ve annesi cok sinsi bi kadın ona cok kızgınim aramıyorum sikayet etmis benim annemi aramıyosun diye demedigi laf kalmadı sabaha kadar agladım isin kısası esinizi tanımadan ve yeni evliyseniz cocuk yapmayın arkadasalr sadece bi tavsiye
Her insan bir degil canim yillar sonrada degisebilir ayrica cocuk ortak mal degildir pismanlik asla olmamali bence bi taraf eger o bebegi umursamiyosa diger tarafn sevgisi yeterde artar ona
Kaç sene geçerse geçsin insan eşini tanıyamıyo canım çok şükür eşinden sıkıntım yok allahım yardımcın olsun
Sonuna kadar haklisin canım gerçekten tnimdn ve bukdr erken çocuk dsnlmemeli en az 2 sene sart
Yalniz degilsin arkadasim bende 7 aylik evliyim 9 haftalik hamileyim 6 yildan sonra kavustuk ama psikolojikmidir bilmiyorum degmezmis 1 ay once ayrilma derecesine geldik oda kusurluydu elbet ama benim daha cok vardi kusurlarim bana simdi seni sevmiyorum karnindaki cocuk icin devam ediyorum diyo soze gelince ama az biraz ilgilenmiyim insan azcik kocasiyla ilgilenir diyo yanima gelip surtunuyo benle ilgilen diyo hic beklemedigim anda gelip opuyo ama sevmiyorum seni diyo agliyim hic takmaz hele sinirlensin daha beter ol der sonra hic bisey olmamis gibi davranir hamile kalmami deli gibi istiyordu sehir disinda calisiyor af edersin yumurtlama gunlerime denk getirirdi izinlerini simdi hamile oldugumun farkinda bile degil offf offf
Yazdıklarıni okurken kendimi gördüm resmen..
canm bu isler nasip kismet isi gercekten atla avrap yigidin bahtina diye bir laf var yani. ben esimle tanistim tanistiktan 15gun sonra soz kestik 2 ay sonrada evlendik. tam tersine nisanliyken hic ilgilenmezdi benimle evlenince daha cok ilgilenir oldu cok sever oldu. 1yil 1 ay oldu evleneli cok duskun. bu isler nasip kismet isi. insallah duzelirsiniz canm dua edicem size.
1 yıllık evliyim 2.5 aylık bebeğim var kesinlikle katılıyorum soyledgne eşim iyi ama fikirlermz uyusmyr ilk önce bni takan adam şimdi bni takmiyr
Ah canım ben 5 yıl çıktım 4 yılı geçti evleneli hala tanıyamadım 5 haftalik hamileyim kaynanam bile sevinmedi düşün fesatligindan oğlu ona o oğluna afedersn b.klarini yicek nerdeyse bir motora bağlıyor kadın susmak bilmiyor evlenmeden önce 5 yıl boyunca hergün buluştuk askerlik hariç düşün 1 kere kalbimi kirmadi ama evlendi değişti Simdi herseyi görüyor aslında ama bana belli etmemeye çalışıyor anlıyorum
1,497,754 soru
24,466,227 cevap
354,898 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın