Vallaha eşimin geçmişi çok pişmiş evlendikten sonra tesadüfen didikleye didikleye öğrendim 19 yaşında kibrisa gitmiş günlük kazancı 600 tlymis mesela 4 sene kalmış ama hiç parayla dönmemiş orda yemiş hep gazinoda pavyonda barda karılarla yemiş yani içmiş yatmış diyen hesap sonra mersine gelmiş aynı şekilde burda da aynı ortamlar gündüz çalışırdım sabaha kadar içerdim falan dedi ama eşimin ailesinin yetistirmesinden kaynaklı öyle şeylere karşı değiller hiç teyzesi gilin en başta gazinosu var yani sonra bir kızı sevmis kız dediysem kendinden 10 yaş büyük kandırmışlar eşim saftır benim daha önce kaynimlada beraber olmuş bu kadın ama kaynım kurtulmuş eşim kurtulamamış eşimin çok parasını yemiş onunlada yatmış falan vücudunda o kadının ismi yazıyor dövme yaptırık 3 yerinde nilufer, nilüferim, seni çok seviyorum niluferim diye 4 sene oluyor evleneli belki bir iki aydır takmıyorumdur yoksa önceleri hep kafamda kuruyordum ama gerek yokmuş anladım yani eşimi tanıdıkça dedikleri şeyleri anladım ailemden sevgi görmedim içkice buldum teselliyi dedi nilüfer konusunda da kaç kere aldattı kandırdı beni ona inat gittim gazinoya falan dedi. Diyorum ya 4 sene oldu evleneli bir kere içmedi bir kere gazino muhabbeti olmadi yani kişiden gidiyor bazı şeyler.