0 oy
749 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hep burda görüyoruz kaynana şöyle görümce böyle eltim şunu yaptı yok eşim böyle kendimizi savunuyoruz bende tabi sizce hep biz mi haklıyız .

Yani ben düşünüyorum hep ben haklıyım:D

Ama onlara göre de onlar haklı :(.

Sizde özeleştiri yapıyor musnz

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamile ve anneler daima haklidir hahabaha
tarafından
Yok kiz konudan konuya degisir bak ornek konu analtayim evlendigim ilk siralrda eltim gorumcrm hadi carisya gidek dediler  tamam dedim ben esimdem izin aldim gorumcem babasindan eltim kocasindan izin aldi yanliz eltimkn kizi var birine birakmasi lazim oda kynvalideme sormadan getirdi bıraktı  kaynvalidemkn de günü  varmis ben bakamam dedi oraya gitti o sonra eltim dedi ki ne ladar fedakarsiz dedi ama kayinvalidem  bu ev tasirken coculalrini 1 ay bakti temzlik yapti onun evini kendi evini yani sonra kndi an esine bırakdı sanki ben kendimk suclu hsiettim sormadan birakti ya neyse ben kucuklugunu yaptim yinede ozuf diledkm arayip eltim ozur bile dilememis simdi araları  limoni kaynanam bana kiyafet alir yemek alir markkte gitse beni arar gel gidelkm diye ama onu aramaz  beni nlrmal gun icinde arar onh aramaz bende ararım  tabi bu  en basit ornek diyi. Sana
tarafından
Haklisin cnm maalesef ki benim eltimde öyle bazı konularda   . Ama kaynana helal olsun iyi yi kötü yu biliyor
tarafından
Tabiki  ve o eltim 7 yillik evli ben 5 aylik..
tarafından
O haa kıskanıyor dur şimdi seni
tarafından
Hemde nasiiiiiiil
-Reklam-
0 oy
tarafından

Herkes kendince haklidir

tarafından
Ben bazen kendimi onların yerine koyuyorum yine ben haklıyım hep hakliym
0 oy
tarafından
Şuan bilemedim bide onları dinlemek lazım ☺
tarafından
Onlara sorarsak hep onlar haklı maalesef
0 oy
tarafından
Valla Bn sevmedgm için herseyleri batıyor hala bebek arabasnn parasını vermediler bak yine sinirlendim 
tarafından
Kız dur sakin ol . Ama doğru diyn insann aklına gelince bile insan sinirleniyor
0 oy
tarafından

Bir zahmet onlarda cenelerini tutsunlar tutmadiklari için tabikide biz hakliyiz:D

tarafından
Onlarin çenesini kapatamassin cnm maalesef onlar keyifle yapıyo
0 oy
tarafından
Eşim hep beni haklı goruyo gerisi boş:)
tarafından
Benim eşimde beni haklı görür her zaman ama yine de sen özür dile der .yok anası hasta yok yok kardeşi Hassas diye
tarafından
Eşim arkamda dursun da bırak ben özür dileyim boşver
tarafından
Ben haklı olunca çok zoruma gidiyor valla
0 oy
(764 puan) tarafından
Benim de hep aklıma gelir. Burda hergün post açılıyor yok kaynanam şöyle eltim böyle görümce düşman başına bilmem ne. Bunu yazan insanların hepsi melek gibi. Bütün kötülük ona yapılıyor o hiç bişey yapmıyor :) öyle mi acaba. Bazen diyorum keşke karşı tarafı da yani eltiyi kaynanayı dinleyebilsek :) 
tarafından
Valla cnm ben kaynanama kendi oglundan daha iyiym esime derim anneni ara şöyle hedi ye alalım su gün oraya gidelim .
Ama eşim oyun kolik oyunun başından kalkıp aramaz ama kaynanam bana der sen oglumu benden uzaklastiriyn yok sen diyin gitmeyek .
Ama eşim biliyor tam tersi annesine der yok anne o demiyor diye ama boş tabi
0 oy
tarafından
Sana su kadar soylıyım kendimden o kadar emininim ki allahım bana benim gibi gelin ver diye dua ederim düşün 
tarafından
Valla aynı ben cnm bende kendimden eminim ve hata yaptigimi düşünmüyorum ama yine de nedense hep onlar haklı
tarafından
Öyle kuzum ben yapsam yaptığımın farkına varıp vicdan azabı çekiyorum ama bazıları bile bile yapiyolar yapmaya devam ediyor allah iyi etsin
tarafından
Amin amin Allah islah etsin
0 oy
tarafından
Aynen bi de biz karşı tarafi hakli görürsek şemsiye açıyoruz kafamiza taş atmasinlar diye
0 oy
tarafından
Kesinlikle hakliyim aksini iddia edemez kimse  :D
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Tabiki var. Çok fevri olmam aniden parlamam. Ama kendiligimden olmuyor bunlar tabi bu sadece kaynanam için geçerli. Bazen dilek kendini frenle.diyorum. oda geliyor inadına dilek gaza bas der gibi konuşuyor . Eltime gelince ne yaptıysam sonuna kadar arkasındayım. Hiç pişman değilim bidaha olsa bidaha yaparım her ne yaptiysamda sonuna kadar haklıydım. Allah bana attığı iftiraları sorsun ona gerçek dünyada inşallah..
0 oy
(553 puan) tarafından
Valla ben en başta benim yaptığım şeyi eşimde yaoarsa ne diyeceğim diye hep kontrollü adım attim mesela benim ailem geliyosa onlarda gelsin dedim benimkilere yapiliyorsa onlarada yapilsin dedim sonra baktim tepeme çıkıyorlar en son doğumda koptu herşey dahada taviz vermedim artik hep ben haklıyım benim eşimde her şeyde ama sen kadınsın lafını kullanır derim bende sende erkeksin ne değişiyor yani ben olmasam lesini i.tler sürümez iyi niyeti suistimal etmesinler onlarda hakli olsunlar dimi ama:)
tarafından
Zaten hep bizim iyi niyet suistimal edildi mi olan oluyr
0 oy
(54,560 puan) tarafından
kavgamiz olmadi hic insallah ta olmaz olursa ben hakliyimdir dermisim :)))

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 259 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Citipiti (5,977 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,166 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Esraa45 (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 436 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,822 soru