0 oy
534 göst.
Aile kategorisinde (83 puan) tarafından
Düşünüyorum düşünüyorum bi anlam veremiyorum bu olanlara hastalık hızla çoğalıyor. Isyan etmek değil niyetim ama bu gidişle abd gibi olcaz gibime geliyor.

15 Cevaplar

0 oy
(2,737 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Bu sekılde devam ederse geceriz bile malesef 
-Reklam-
+1 oy
(5,938 puan) tarafından
Canım benim ellerini güzelce yıkarsan ağzına yüzüne gözüne değdirme sen kalabalık ortamlarda bulunmazsan bulaşmaz ki dikkat edeceksin ABD Çin ingiltere İtalya buralar sürekli gezdiler eğlendiler hiç dikkat etmediler yayilması çok kısa sürede çok fazla sayıları ulaştı dikkat edersek hiçbir şey olmaz
(2,575 puan) tarafından
Keşke her insan bu kadar bilinçli olsa. Yani senin benim gibi evde oturup izole etse kendini. Ama Türkiye de çok iyi durumda sayılmaz. Vaka sayıları gün geçtikçe korkunç hale gelmeye başladı. Türkiye'de de gezip egleniyolar kuzum sabah haberlerde sahillerde yürüyüş yasak diye polis geziyor adamın biride çok abarttiniz bu virüsü diyor. Adamın biri balık tutmaya gidiyor muhabir kızıyor yasak değil mi diye adam polis gelene kadar tutabildigim kadar tutar evime giderim diyor bunlar bı kaç örnek. Herkesin hem kendi hem sevdikleri hem din kardeşlerimizin sağlığı için dikkat etmesi gerek ama nerde..
(5,938 puan) tarafından
İşte o zaman diyorum ki onları bulsun dürüst akılları başına gelsin ama tabii ki de Rabbim kimsenin canını almasın anlasınlar biraz hastanede kalıp yaşın yanında kuru yanıyor maalesef
(449 puan) tarafından
Şuanki verilerimiz italyanın aynı günkü verilerine göre daha fazla ama :(
(2,575 puan) tarafından
Evet çok hızlı yayıldı ayın 11inden beri berbat derecede hızlı yayıldı ve korkutuyor açıkçası rakamlar insanı.
(5,938 puan) tarafından
Ramazan ve kurban bayramında 10 gün izini veren devlet 15 gün halkına sokağa çıkma yasağı uygulayamadı malesef .bizim onlar gibi termal kamera ile gezme imkanımız da yok .onların tuzu kuru çünkü bulaşmaz .bu gene iyi yayılma 65 yaş üzeri sözde yasak var bugün camdan bakıyorum komşu nün babası 70 75 yas net var geziyor aracına bindi de valla hemen polisi arayıp plakasını verdim dedem olsa acımam.
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Aynen bende öyle düşünüyorum maalesef gün olarak sayıya bakarsak italyaui geçtik 
(83 puan) tarafından
Evet canm dua edelm
0 oy
(307 puan) tarafından
Bizim milletimiz ota b.ka dışarı çıkmaya gezmeye devam ederse abd den de beter olcaz
(83 puan) tarafından
Bende oyle dusunuyorum cok benciller
0 oy
tarafından
Vardır bundada bir hayır 
0 oy
(3,139 puan) tarafından
Önüne alamıyor şuan Abd Avrupa Türkiye. Malesef bilinçsiz davranan birçok insan yüzünden böyle de oluyor sonumuz hayır olsun
(83 puan) tarafından
Aynen canm dua edelm
0 oy
(1,524 puan) tarafından
Hayır olmuycaz Allahın izniyle. Her ne kadar evde kal çağrısına uymayanlarımız olsa da biz daha dikkatli ve tedbirliyiz.
(83 puan) tarafından
Insallajh canm.ya
0 oy
(847 puan) tarafından
Ben böyle düşünmüyorum abd italya gibi olmayız inşallah... 
0 oy
tarafından

Inşaallah olmayiz Allahin izniyle 

0 oy
tarafından

Ağzını hayırlı aç , Allah korusun rabbim tez zamanda hepimize yardım etsin ....:)

0 oy
(2,267 puan) tarafından
Olacağımızı düşünmüyorum onlar tedbirsiz davrandilar... biz devlet olarak baştan beri tedbirliyiz vatandaşlar uymuyordu şimdi yasaklar gelmeye başladı daha bilinclendi millet inşallah yaza rahatlayacagiz umutsuz olmayin. 
0 oy
(449 puan) tarafından
Bana da öyle geliyor 
0 oy
tarafından
Allahim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin inşallah 
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Ya canım abd de Bi günde 12 Bin kişiye teşhis konuldu ayrıca orda hastalara devlet sigorta yapmıyor vatandaşın sigortasını kendisi açtırıp kendisi ödemesi gerekiyor ve bu yüzden koronalı olup hastaneye alınmayan çok insan varmış a haberde izlemiştim. Abd de bu sistemi değiştirmezlerse insanlar tedavi olamazsa daha fazla ölümle olur gibi düşünüyorum. 

Bizim ülkemize gelincede yapacak bişey yok bazı insanlar çok umursamaz evlerinde bir can bu virüs yüzünden ölmedikçe asla da umurlarında olmıycak. Ve bizim devletimizden Allah razı olsun çalışan herkesn sigortası var ve dünyada en fazla yoğun bakım yatağı olan ülke biziz. Eğer hastane yetmezse bile hastanenin önüne Bi yatak atarlar gene tedavi için çaba gösterirler. Allah yardımcımız olsun... 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 697 göst.
8 Şubat 2023 Aile kategorisinde Esrat (9,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 107 göst.
0 oy
7 cevap 275 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,391 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 787 göst.
18 Şubat 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

381,808 soru

11,430,555 cevap

34,990 kullanıcı

...