Gerçek hayatımda çokta mutlu görünsem her zaman içimde sızlayan bi derdim var. Annem :( çok şükür hayatta sağlıklı fakat annem hiç gün yüzü görmedi. Ben bildim bileli babam hiç iyi davranmadı anneme. Biz 4 kız kardeşiz. Ablamın biride hamileyken ayrıldı geldi. Bebeği doğdu. Bağırsaktan ameliyat oldu 8 aylıkken ve ameliyathanede ne yaptılarsa yeğenim engelli devam etti yaşamına. Annem hep onlarla hastanelere gitti geldi. Şehirlerarası gezdik fizik tedavisi için. Hiçbir zaman ablam kıymetini bilmedi gitgide anneme kötü oldu. Annem sırtındaki atletine kadar ablama vermişti ona sahip çıkmışlardı. Daha çok anlatılacak şeyler varda zaman yok. Annem 3 aydır diğer ablamın yanında hastane işleri vardı. Ne ladar da olsa damat var bi ucunda rahat edemedi döndü geldi şimdi. Evde babam ve o boşanan ablmın yanında. Sadece bi odada tek başına annem. Kendim çağırsam ne kadar kalabilirki 3- 4 gğn en fazla. İçim gidiyor anneme. Ne yer ne içer üşüyor mu iyi mi .. Bana geldiköe ona yemekler yaptım gönderdim giderken. Şimdi görüşemiyoruz virüsten dolayı. İnşallah biterde bi an önce anneme yine bişeyler yaparum. Çok özledim onu. Annenize iyi davranan bi babanız varsa çok şanslısınız. Benim babam bana bi babalığını yapıp düğünüme gelmedi. Kusura bakmayın uzun oldu ama belki okuyan derdime ortak olan biri olur dedim :/