0 oy
483 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (81 puan) tarafından
Hic iyi seyler duymuyrm instagram hakknda

5 Cevaplar

0 oy
(1,822 puan) tarafından
Canim nasil kullandigina bagli bende kullaniyorum esimde kullaniyo bize bi zarari yok. Esimim hesabi benim telefondada acik bakiyorum hep 
(81 puan) tarafından
Iste benm eşim öyle degl ortak kullanmam benm arkdslarm yazyr sen nye görceksn filan diyor
(1,822 puan) tarafından
Ortak kullanmayi bende sevmiyorum ayri kullaniyoruz ama hesaplarinida surekli takip ederim sifrelerini biliyorum girer bakarim. Arkadaslariyla ne konusuyo da gormeyeceksin ki yani evli barkli adam sonucta
(81 puan) tarafından
Maglesef sosyal medya sifrelerini vermez bna kzar yok bna güvenmyr msn bilmem ne
(1,822 puan) tarafından
O zaman bisey diyemem canim bizde oyle bi mevzu olmadigi icin bisey diyemiyorum o esinle arandaki mevzu
-Reklam-
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Ayyyy ayni benim durum ben sakin durmadim postlarimi oku benden gizli gizli giriyomus eve gelimce siliyomus ama burnundan getirdim ben oku canim postlarimi tavsiye ederim seninde oyle yapamni
(81 puan) tarafından
Anlamadm ki önceden imstagram filan diyince hemen kzardı oralarda işimz olmaz bilmem ne bide telefonuna bakarmki hcde söylemems habersz acms
0 oy
(359 puan) tarafından
Nasıl kullanıldığına niyete bağlı canım ben instagram kullanıyorum eşim de twitter  kullanıyo ne o girer bakar ne de ben 
0 oy
(879 puan) tarafından
Birakin bu kadar kiskancligi ya kendinize zarar veriyosunuz
(81 puan) tarafından
Sizce bu zman kskanlcak bi zaman degl mi artk neler duyp göryrz heleki byle sanal ortamlar?? Ben geniş biri deglm maglesf ya
(879 puan) tarafından
Ondan demiyom yapan iş yerinde de yapar ondan diyom kendine zarar diye
(81 puan) tarafından
Dogru yapan her türlü yaparda artk ne kadr korursak bu istagram hakknda bzel bsey duymadm cnkü her gelen gecenn  tüm fotogrfları meydanda:/
0 oy
tarafından
Nasıl anladın cnm. Bende şüpheleniyorum da
(81 puan) tarafından
Telefonuna baktm aslnda huym degldr ama sanki bi dürtü geldi baktm gördm
tarafından
Hmm sağol cnm bizim ki de ara ara kullanicm diyor yok diyorum ondan dedim
(81 puan) tarafından
Bizde öyleydik söyleyince zplardı hemen yok bizim oralarda işimz olmaz filan bide smdi gördgme bak

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 591 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Selda41 (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
16 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Paytakpingu (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 250 göst.
0 oy
12 cevap 837 göst.
20 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Hayatguzel (44 puan) tarafından soruldu