0 oy
1,027 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Benim babam çok sert birisi daha önceki postumu okuyan biliyor pek samimi değildik 

Az önce beni aradı evde erzağın var mı çocukların bezi falan var bana dedim göster dedi resim attım 4 erkek kardeşim var abla virüs  var ya dışarı çıkmazsanız az onlar yok paşam 2 kişiye yeter dedim babam ağlıyordu keşke orda olsam dedi sağolsun arada harçlık atardı yine 

Eskiden. Böyle değildi evleri taşındı 1 senedir Erzurum da değiller bende kardeşimin düğününden sonra gidemedim 1 senedir zaten arada mesafe var diye baya hassas davranıyor şu 1 senedir farkındayım :) ❤️

Neyse kapattık mesaj attı hesabına bak diye yüklü miktarda para atmış ve sabah gidip herşey alacaksınız diyor bana da resim atacaksın dedi halbuki şükür evim dolu kaynanam la aram kötü bilse dayanamaz alır eşim işe gitmiyor yaa demek aklına takıldı eğer atmazsan bozuşuruz dedi :)

Anladım ki ne olursa olsun insanın ailesi olsun 

Arkanda yıkılmaz dağındır aile ❤️

Allah eksik etmesin onları başımızdan 

Aminnn:kissing:

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oyyy kirban olurum ya. Amin kuzum amin 
tarafından
Aminnn balım ❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Vay be babaya bak :) helal olsun :) biizmkide annemi Rus biri icin terketti.. Sonra biz evimizi kiraya verdik ac kalalım diye kiracıya kirayı ödeme falan demişti :) kiramızı kesmişti.. Sonra gel zaman git zaman kanser oldu.. Kimse bakmadı annem baktı.. Öyle simdi hic cekinmesi de yok aramızda kendisi
tarafından
Saol canım
Ayy inanıyorum yaaa Allah ıslah etsin
Annene de maşallah ellerinden öpüyorum yüreği güzel kadın ❣️
0 oy
(10,495 puan) tarafından
Amin amin bende bugün babam için çok ağladım rabbim gölgelerini eksik etmesin
tarafından
Aminnn kuzum Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin hepsine
0 oy
(1,909 puan) tarafından
ben sana demiştim sert te olsa varlığı yeter diye zaten babalar sert olur ama kızlarına dayanamazlar masaallah sübhanallah diyeyim benim babam biraz garip biri çok özendim şuan 
tarafından
Aynn öyle canım sen demiştin valla :))) ❤️
Yaa kıyamam ☹ niye
(1,909 puan) tarafından
bilmem ki ben bebekken Almanya ya gitmişti geri döndüğünde ben 12 yaşımda ilk defa tanıdım babamı annemle ayriydilar abimke beni okutmak istedi okumadigmz için bize küstü defalarca şiddet gördüm saçma sapan şeylerden en sonunda kaçtım babanneme gittim sonrada ananeme ordan da evlendim barsmak için çok çabaladım istemedi zaten kendi ailesiyle de gorsmuyo karsk işte bosver bacım
0 oy
(16,910 puan) tarafından
Insanın ailesi gibi yoktur. Bende ailemden uzaktayım senede 2 3 kere giderim yanlarına 10 15 kalır gelirim. Babam tavukcuda işçi olmasına rağmen her evime döneceğim zaman benim de buzlugumu tavukla doldurur. Kiymasindan tut kanadına göğüsüne kadar. Çok şükür hala elleri üzerimde eksik gedik bir şey olduğunu hissettikleri zaman alırlar 
tarafından
Ne güzel canım Allah daha da versin Rabbim başımızdan eksik etmesin onları ❤️❣️☺️
Baba işte dayanamıyor
(16,910 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından

Anne baba ne olursa olsun evladını atmaz , ne kadar kötü olursa olsun anne baba asla evladindan vazgecmez ...

Bak demeki senin için yüreği yanmış ...

Rabbim kimseyi anne ve babasız bırakmasın

tarafından
Aminnnn canım aminnnn Allah razı olsun
Aynn öyle kıyamamış yine Rabbim kesesine bereket versin inşallah
0 oy
(50 puan) tarafından

Rabbim herkezin ailesine uzun ömürler versin ben sırtımı yasladigim dağımı 3 ay önce kaybettim keşke benimde babam hayatta olsaydı rabbim acılarını göstermesin başından eksik etmesin çok özledim bende babamı. :'(

tarafından
Ufff kıyamam ya Allah rahmet eylesin kuzum tekrar hatırlattığım için özür dilerim hakkını helal et :(
(50 puan) tarafından
Helal olsun kuzum hiç unutmadım ki hatirlatasin rabbim acısını sana göstermesin yüzünüz hep gülsün ..

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,006 göst.
8 Ocak 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,010 göst.
17 Mayıs 2021 Aile kategorisinde nurtennurdan (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 617 göst.
29 Mart 2020 Aile kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,495 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,493 göst.