Kızlar sizleri hep takip ediyorum çok iyi insanlarsınız beni burda kimse tanımıyor. Ben derdimi Sıkıntı mı kimseye anlatamıyorum babam için evlendim ben tabiki kocamı çok seviyorum evlendikten 1 ay sonra hastnye gittim çocuğum olmuyo diye çünkü babam torun hasretiyle yaşıyordu evin tek kızıyım ölürsem gözlerim açık gidicek dedi ve ben hastnye gittim ilaç kullandım hemen hamile kaldım babam çok mutlu oldu ve hep özelde kontrol ettirdi herşeyimi yaptı kurban olduğum. 8 aylık doğum yptim ve babam torununu gördükten sonra vefaat etti 3 ay olcak neredeyse ve ben babamı çok özledim nefes alamıyorum daralıyorum o bnm herseyimdi rabbim en kıymetlimi aldı oğlumu verdi bu arada babamın adı basri oğlumun adinida basri koymuştum sorum şu oğlum ve babam benziyomu ben çok benzetiyorum babam diye seviyorum oğlumu çok uzun oldu hakkınızı helal edin lütfen.
Allah mekanını cennet eylesin evet benziyor üzülme rabbim sabır versin
Ah canim benim rabbim mekanini cennet etsin insallah amcamizin pasada evet benziyo dedesine rabbim bahtini acik etsin hayirli evlat olsun insallah
Benziyorlar gerçekten bu arada üzülme diyemeyecem cunkunelinde değil insanın bende yaşadim biliyorum anlıyorum seni yaran daha çok taze kabuk bağladı derken yeniden kanayacak tekrar tekrar her bayram sabahı ağlayacaksın ama rabbim ne demiş kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemem demiş gerçekten de öyle benim babam ben 10 yaşındayken vefat etti çok zor günleri ama alışıyor insan gerçekten tecrübe ile sabittir allah sabır versin bi tanem
Ayy çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin evet ya benziyor hakikaten
Benziyo canım çok üzüldüm ya valla Allah rahmet eylesin babasızlık çok zor ben de 18 yaşımda kaybettim babamı çok etkilemdim gözlerim doldu
Gerçekten de benziyor canım oğlum babana
Rabbim sabır versin
Mekanı cennet olsun inşallah
Oyy icim parcalandı...Nasıl acıdır kimbilirRabbim mekanını cennet eylesin insallah.Oglun cok benzio canm babana.Rabbim tırnağına taş degdirmesin.
1,491,674 soru
24,374,783 cevap
348,265 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın