Kizlar 10 haftalik gebeyim asiri mide bulantim kusmam var zofer kullaniyorum o bile fayda etmiyor annem bakiyo ya ben anneme geliyorum ya annem bize geliyor esimin ailesinin umrunda degil esimde bana surekli ben seni annene surekli goturemem kalk yemek yap elin suriyeli karilari kac tane doguruyo sen alismissin yatmaya filan diyo psikolojim bozuldu gidiyorum mutfaga buz dolabini aciyorum koku geliyo öluyorum kusmaktan beni anlamiyo surekli asaliyo beni bunlari diyo bebegimi istemiyomu acaba diye dusunuyorum canim sıkiliyo ne biliyim en azindan anlayisli olabilirdi durumumuz iyi ama zofer ilaclar 60 tl biliyosunuz icindede 10 tane var bida almicam yeter ben ilaca para veremem filan diyo gozunun onunde kusmaya gidiyorum annem kosup geliyo bey efendi benim midem bulanir sifonu cek diyor gelmiyo gecen gunde anneme bi hafta gelip gitmeyelim birbirimizi ozleyelim demis bende bagirdim cagirdim kadin kara kasina gelmiyo evini temizliyo karina bakiyo dedim kizlar uzun oldu kusura bakmayin napcami sasirdim esim ilgiyi kesti sadece isi dusunce yanima yanasiyo baska hep hakaret asagilama biktim
Allah yardımcın olsun cnm 10 yıllık evliyim daha bi kere duymadım ağzından bu tür laflar hamile insana zaten çektiği zorluk yetiyor bende çook bulantı çektim anlıyorum seni ama biz anlasak ne olacak evdeki anlamadıktan sonra .. Sinir oldum kocana..
1,493,018 soru
24,395,026 cevap
349,659 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın