0 oy
520 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Doğuma gidildiği zaman giriş yapınca ücret ödeniyor mu mesela biz doğum parası doktorla 1500 anlaştık peki girişte ücret ödeniyor mu

ekstra kayıt ücreti yani 

1500 hariç 
yoksa doğum olunca hepsi icindemi 1500 oluyor ve bu ücret hastaneden çıkış yapincami oducez giristemi hastane özel

15 Cevaplar

0 oy
(1,455 puan) tarafından
Bn özelde yapmadım ama yatak parası alıolarmış bide başka bişiler olursa hepsi ekstra özel oda isteraende para
tarafından
Yatak parası nedir
(1,455 puan) tarafından
Bilmiom orda odada yattğn yatak için lara istiolarmş bi arkdş 200 biri 500 vermşti
tarafından
Valla öyle bişey demediler benim doğum yaptığım yerde yengemde doğum yaptı 800 TL dedi doğum 800 verdi annemler ekstra vermediler onlar
(1,455 puan) tarafından
Bilmiom cnm belki bzm burda böyle bn araştrma hastanesinde yapmştm bedevee :)
tarafından
Şimdi araştırma lar salgın hastalıklar varmış
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çıkış yapınca 
tarafından
Peki doğuma diye girince kayıt ücreti veriyoruzmu mesela kayıt ücreti 95 TL
tarafından
Yok vermiyorsun çünkü doğuma geliyorsun har şey o paranın içinde deye biliyorum muaniye olmuyorsunki
tarafından
Tamam teşekkürler inşallah öyledir virüs olmasa devlete giderdip özel zırt pırt para istiyo
tarafından
Kız özelde aynı ordada virüsten gelenler yatıyor ben orduda yaşıyorum çocuğum özelde yatı güvenlik 1kat komple virüsten gelen hastalarla dolu dedi aynı har yer simdi
tarafından
Gitdğim yer almıyor Muş vaka öyle dediler
0 oy
(4,876 puan) tarafından

Hastane size zaten ne yapılacağını vs paket şeklinde söylemedi mi..?

1 gün hastanede kaldım bebeğim muayene oldu . İşitme testi topuk kanı vs alındı.
Bende ise ekstra miyom varmış doktorum onu aldığını söyledi.  Doğum ücreti 800 lira idi 800 lira verdik ☺️
tarafından
İlk oğlumda aynı hastanede öldü herşey içinde 600 TL ödedik ekstra bişey yoktu paket felanda bilmediğimiz için konuşmadık  6 sene önce ama
(4,876 puan) tarafından
Tmm sana şu an ne dendi ise o ücreti ödersin zaten herhangi bir durumda sana bilgi vermeden ekstra para çıkaramazlar
tarafından
Tamam teşekkürler cevap için
0 oy
(545 puan) tarafından
Bende merakediyorum benim gitxegim hastane 1 gece yatma ve sezeryan veya normal 2100 dedi insallah fazladan para almazlar ozel biraz oyle yapiyoda acaba girerken mi oducez hastaneden cikarken mi 
tarafından
Benim merak etdigim şuan sancılar var akşama doğru siklasirsa hastaneye gidicem o 1500 hariç giriş 95 TL onu ödeyecek miyim
(4,876 puan) tarafından
Hayır ödemezsn zaten doğum için gidiyorsun
tarafından
Ama kendi doktorum gece orda yok doğum olursa nasıl olacak gebelik dosyam var orda fiyatı yazmış sadece
(4,876 puan) tarafından
Kendi doktorunu çağırırlar eğer doğum ise
tarafından
Ekstra ücretle geliyor  doğuma onu yapamam şu durumda
0 oy
tarafından
Hastanenln size paketin içinde neler var söylemesi lazım ben 2 bine yaptım neler dahil hepsini önve anlattılar sezeryan oldum odaya giriş yapamdns ödemeyi aldıalr öyle çıktık yerleştik 
tarafından
Valla bişey demedi bende sormadım doğum ücreti sordum 1500 anlaştık
tarafından
Sor cnm bu pakete neler dahil diye ara hastaneyi  sonradan ücret çıkarmasınlar
tarafından
Arayacam ama doktorum orda yok 4 çıkıyor
tarafından
Doktor ilgilenmez ztn danışma ile görüşmen laızm
0 oy
tarafından
1500 veriyorsun hepsi oluyor çocuk testi falan hepsi içinde 
tarafından
Peki giriş yapınca o 95 TL kayıt ücreti demi vereceğim doğuma
0 oy
(1,909 puan) tarafından
çıkış yaparken ödenir canım ama giristede bı kısmını alırlar tek kişilik oda istersen fiyata ek olur 
0 oy
tarafından
Ben giris yapmıştım odaya girmistim ondan sonra babam gidip ödemişti. Zorunli sezaryen 1800 demişlerdi 1800 disinda bise odemedim
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Canim anlasirken konusmadin mi sartlari ne olacagini her hastanenin sistemi farkli
tarafından
Yok konuşmdm malesef
(1,822 puan) tarafından
Keske konussaydin canim yani hadi burda doguruyum 1500 veriyim demissinde sartlar ne ekstra tahlillere yapilan seylere ek ucret yansiyacak mi bunlari ogrenmen lazimdi cunku her hastane farkli calisiyo biri almiyosa ek ucret baska bi hastane alabiliyo
tarafından
Artık geç sanırım sanclarim var akşam gidicem orda sorayım dicem
0 oy
(175 puan) tarafından
Ben 1300e doğum yaptım hersey içindeydi canım girişte ödeme yapmıştık
tarafından
Bakalım biz nekadar oducez
0 oy
(106 puan) tarafından
Zaten gittiğin son muayenede ücret veriyorsun on gün içinde doğum olursa muayene parası almıyorlar doğum parası da 800 özel oda istersen 50 fark ödüyorsun bide doğumdan sonra ilk hafta senden para alınmıyor 40ın çıkınca kontrol bedava benim doğum yaptığım hastane böyleydi esenler özel güney hastanesi 
tarafından
10 cu günüm bugün ama geçen cuma gitmiştim
0 oy
(106 puan) tarafından
Bide girişte muhasebeye gittik orda ödedik hasta kayıtta ödenmiyor 
0 oy
(451 puan) tarafından
Biz herşey dahil 3000tl ödedik yani söyledikleri fiyattı extra çıkmadı
0 oy
tarafından
hastaneden çıkışta 2000 tl odedik toplam ucret he bi dr normal doğumdu sezeryan olsa biraz daha yuksek alırdı
0 oy
(913 puan) tarafından
Doğum sonrası çıkışta ödeniyor tüm masraflar canım

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 290 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde uldgdml (505 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 104 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Elifk20 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 29 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mavinin (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
18 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lokumcum (103 puan) tarafından soruldu

404,170 soru

12,108,005 cevap

36,429 kullanıcı

...