Yazin Yazin
Cogumuz hmileydik,dogurduk.
Hatta tur tur bindirenler var sjsjjsdl
Hala burdayiz.
Ne zamana kadar kalmayi düşünüyorsunuz?
Ben;
eskisi kadar haz almıyorum burda olmakran.
Ama simdilik gitmeyi de düşünmüyorum.
Admin artik yeter sizden çektiğim uygulamayi siliyorum diyene kadar
Ben yine iyice gıcık olmaya başladım bu aralar koyup giderim gibi geliyor zaten aktif değilim 1-2 hafta önceki gibi farkındasındır Ama ben öyle gidiyorum beni tutun yok bırakmayın gibi atarlı giderli postları açmam ansızın kaybolurum
Sıkıldım çünkü bazı şeyler fark etmeye başladım Her sabah bir şey fark edip ama bunu ben yaptığımda bana şöyle böyle demişlerdi diye sinir oluyorum
En ufak bir örnek vereyim buradan birçok kişi kaşını Martı Gibi boyuyor resmini atıyor kimseden tık yorum yok ben bir ara döküldüğü için sadece ön kısımlarını boyadım o kadar da yapay durmuyordu yani sadece önlerini boyadım sonuçta ama yaş posta açmıştık hani yaşımı söylemekten ziyade kaç kişi kaşını böyle boyama yok Kaşını öyle alma hayatımda hiç kaşımı almadım ki:)))))) yok yazık bile yazan olmuş Ne kadar ayıp sanki Onlara kaşımı sordum Gerçekten sıkıcı Madem öyle aynı Tayfa niye önüne gelene aynı şeyi yazmıyor bana gıcık oluyorsanız direkt söyleyin Tabii sebepleri ile birlikte kimsenin tavuğuna kış dediğimiz yok sonuçta bu sadece bir örnek de bunun gibi bir sürü örnek var sorduğum soruya cevap vermekten ziyade alakasız yorum ve eleştiri yapan kişilere gıcık oluyorum artık
Bende düşünmüyorum ölesiye kadar kullanacam
Bende aynıyaynıyım birebir ama ne zaman giderim bilmiyorum kafama ne zaman eserse
Nerde tırak orda bırak zaman geçsin yeter ne zaman kafam atarsa o zaman
Yarına kadar yarından sonra gidiyorum
Iyiki haz almiyon kiz hic cikmiyonda
Valla suanlik sonumu dusunmedim ani yasiyorum canim
Admın yeter bıktım senden desin gidem
Bilmem valla belki yarın belki yarından da yakın
Yada satın alırım Buraları
Bnde eskisi gibi haz almiyrm yinede aklm kaliyo baklm bebis 35gunluk oldu ama şimdilik burdayz gtmk hc gelmedi aklıma
Dogum yaptigimda giderim diye düşünüyorum
Aynen sen gibiyim gitmek istemiyorum ama eskiden puanim yukseldikce sevinirdi. Simdi sevinmiyom yani
kaynana oldugum an birakicam
malum burda ki gelinlerin yorumu beni kalpten götürür =D
1,437,062 soru
23,629,850 cevap
307,285 kullanıcı