Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Suyum azalmış korkuyorum hamişler
0
oy
466
göst.
21 Mart 2019
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Genç anne
(
15
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar bugün 38 haftalık olduk kontrolüm vardı ilk bebek nst de hiç oynamadı ultrasonda muayene edince tekrar nst istedi benden sonra bana bebeğin suyunun azaldığını söyledi alttan falan da muayene etti açılma da yok su sızıntısı da bebeğin hareketlerinde yavaşlama varmış kızlar çok üzgünüm Ne yapacağım bilmiyorum ya da başına gelen var mı tekrar Yarın kontrole çağırdı bebeğin hareketlerini Say dedi Allah aşkına su azaldığında ne olur doğum başlatılır mı Nasıl başlatılır sezeryan olur mu
38
haftalik
gebelik
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
+1
oy
21 Mart 2019
ARMES
(
161
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım benim ilk oğlumda suyum Tamamen bitmiş bebeğin kalp atışı da azalmıştı acil sezeryan à alındım çok şükür bişey olmadı ama ihmal etme yarın mutlaka git
21 Mart 2019
Genç anne
(
15
puan)
tarafından
yorumlandı
Rabbim size bagışlasın evladınızı şimdi daha çok korktum yarın ilk işim hastaneye gitmek olucak çok tşk ederim
21 Mart 2019
ARMES
(
161
puan)
tarafından
yorumlandı
Kork diye yazmadım canım korkuttumsa özür dilerim su Tamamen bittiği halde bişey olmadı onu anlatmaktı maksadım
21 Mart 2019
Genç anne
(
15
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladım canım hareketleri az inşallah bisey yoktur çok sağol yinede insan ister istemz korkuyo
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
21 Mart 2019
Dilaraertm
(
137
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende 38+5 te gittim kontrol icin canım suyun cok az sizinti varmi diye sordu evet dedim alttan muane etti 3 cm aciklikla hemen yatırdı beni suni sanciyla dogum yaptim korkma yani oluyor oyle seyler haftan da normal artik olmadi sunii sanci dener duruma gore yol izler doktorun
21 Mart 2019
Genç anne
(
15
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladım canım ama benim açılmamda yok ve geldigimden beri çok az hareket etti bebegim ondan korkuyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Mart 2019
♡minik paşam ♡
(
661
puan)
tarafından
cevaplandı
Cnm bnm de suyumda azalma vardi ama iki gun snraki kontrolmde normale donms sukur , anlicagn gunu gunune farkediyor hc korkma , en kotu ihtmal doguma alir seni saglkla gelsn minik yavrun ,
21 Mart 2019
Genç anne
(
15
puan)
tarafından
yorumlandı
İlk gebeligim bilmedigimden yazdim canım 38 haftalik erken gibi geldi annelik duygusu işte iki hafta daha dursa daha iyi diye düşündüm ondan panik oldum
21 Mart 2019
♡minik paşam ♡
(
661
puan)
tarafından
yorumlandı
Cnm ben de p.tsi gunu nasipse dogum olcak gun aldk , 38+5olucaz , dr un uygun gorurse alr zaten rabbmn izni ile bse olmaz , bebegn saglkli olmasi onmli olan
22 Mart 2019
Genç anne
(
15
puan)
tarafından
yorumlandı
Saglıkla al inşallah yavrunu kucagina
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Mart 2019
Ebrarın annesi
(
1,204
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim bebeğin de suyu azalma değil hiç kalmadı normal doğum olacaktı vakit geç olunca acil sezeryana aldilar
21 Mart 2019
Genç anne
(
15
puan)
tarafından
yorumlandı
Kaç haftaliktınız bi sıkıntı oldumu sonradan
21 Mart 2019
Ebrarın annesi
(
1,204
puan)
tarafından
yorumlandı
40 haftalık ti cnm 6 saat suni sancı verdiler sadece 5 cm açılma oldu artık dayanamadım sezeryan istedim ama benim çatı darmış ebe normali tavsiye etmedi. Spinal anestezi ile sezeryan oldum cok şükür bebeğim sağlıklı doğdu bende 2. Gün ayağa kalktım sezeryan olmaktan korkma inan normal de doğurdum sezeryanda ama sezeryanı tavsiye ederim herkese
21 Mart 2019
Genç anne
(
15
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladim canim rabbim bağışlasın evlatlarınızi size bakalım varsa nasipte sezaryan da oluruz sağlıklı olsunda yavrum
21 Mart 2019
Ebrarın annesi
(
1,204
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin inşallah cnm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Mart 2019
FazlaDertliBee
(
1,243
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım bende ne derece doğru bilmiyorum ama havuç suyunun bebeğin suyuna iyi geldiğini duymuştum
22 Mart 2019
Genç anne
(
15
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım bende onu duymuştum ama artık son haftalar işe ne kadar yarar bilmiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Mart 2019
Kuzucuklarimm
(
190
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım benimde üçüncü hamileligim iki hamileligim de suyu hiç kalmamıştı kizimda 37hafta4 günlükken normal doğum yaptim oglumda da 42 haftamizi doldursun sonra şimdi de üçüncüye hamileyim 30 hafta 5 günlük oglum kontrole gittim suyu az dedi 15 günde bu kontrole gidecem ben doktor kontrolünde olacaz bakalım ne zaman gelecek paşam nasibi varsa her şekilde kalır bebek takmayin kafanıza zaten doğum zamanınızda gelmiş ha normal ha sezaryen rabbim sağ salim sağlıklı bi şekilde kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
22 Mart 2019
Genç anne
(
15
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin tşk ederim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Mart 2019
Semraaaaa
(
18
puan)
tarafından
cevaplandı
Canim hic korkma bende 37+1 de doktora gittim suyun sınırda dedi nstde sanci acilma vs çıkmadı hareketleride cok azdi evde gece sabaha kadar hareket ettirmeye çalıştıgimi bilirim cikolata vs vs ama 37+6 de dogum yaptim normal dogum oldu hemde 7 cm aciklik vardi doktora gittiğimde senin günün de az degil hic korkma
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
8
cevap
503
göst.
Kızlar 38 haftalık olduk bebeğimin gelesi yok hurma diyorlar yemekten içimden hurma ağacı çıktı bebek çıkmadı :)
1 Ekim 2019
Aile
kategorisinde
Su33
(
50
puan)
tarafından
soruldu
gebelik
38
haftalik