Bugun dogum gunumdu ailem unutmadi sagolsunlar pasta alip gelmisler supriz yapmislar ogle vakti bende whatsapta durum paylastim herkez dogum gunum icin msj atti arkadaslarim akrabalarim baya msj geldi sagolsunlar buraya kadar hersey guzel esimde zaten isteydi ama gel gelelimki esim hic kutlamadi bir dogum gunu mesajı bile atayim demedi normalde hatirlamaz unuttur ama durumda gördü bir msj yada eve gelince iyiki dogdun dogum gunun kutlu olsun cnm bile demedi hediye falan beklemiyorum zaten okdr uzuldumki simdide yemegi cayi icti koltukta uyuya kaldi gecen sene pasta falan aldi cicek aldi canta aldi ama bu sene hic orali bile olmadi zaten bilir beni oyle hediyede falan gozum yok gelip opse sarilsa kutlasa zaten yeter bana gitgide uzaklasiyor bnden muhabbet etmez benle sordugum zmn yok bisey der sizde tepkimi gosteriyimmi yoksa hic bisey olmamis gibimi davranayim ona uzuldugumu bellimi edeyim :(
Iyi ki dogdun canimmm bence dogum gununu bosverde sizin aranizdaki iletisim sorununu halletmeye bak once es arkadas sirdas hersetdir sohbet etmemesi evde uzaklasmak hic iyi ve dogru bise degil aranizda boyle sogukluk olmasa eminim ozel gunleri flanda kutlar zaten asil sorunun kaynagina odaklan daha ne dogum gunleri kutlanir
Eşine göre degisir bu durum kuzum ben olsam bu saate kadar bekledim bisey yapmanı gectim bi iyiki dogdun demek bu kadar mi zor derim oturur aglarım ki aglamak icin bahane arayan biriyim :) dogum günün kutlu olsun bu arada sevdiklerinle sağlıklı mutlu güzel bi ömrün olsun ♡♡
Doğum günün kutlu olsun canım iyi ki doğmuşsun :) eşine gelince belki kendine göre bi açıklaması vardır canım keşke sorsaydın eşine neden kutlamadı diye
Doğum Günün kutlu olsun ☺
Allah hayırlı ömürler versin öncelikle. Bence biraz zaman koy araya belki kafasında başka problemleri vardır işiyle alakalı sorunları vardır belki bebek olacak onun psikolojisi erkeğe daha ağır gelir bocalıyordur. En güzeli ılımlı yaklaşmak hiç sesini çıkarma sadece eşine benden memnun olmadığın bir durum var mı? Seni son zamanlarda mutsuz görüyorum bu halin beni üzüyor ben eşimin neşeli olmasını istiyorum senden razıyım Allah da senden razı olsun de bakalım muhakkak dökülür birazda sen ilgili ılımlı yaklaş başka derdi var bence yansıtmamak için uzak duruyor. Hatta in getirdiği pastadan yedir ayırdıysan eğer sensiz boğazımdan geçmedi de bazı küçük imalar ve ilgiler kişiyi kendine getirir
Canim bekle belki gec te olsa bisey yapar bilerek yapiyodur belki hamilemsn bence unutmus olsa bile girduyse yapar bisey gecen sene o kadar yaptiysa
Dogum günün kutlu olsun canim. Neden böyle yaptigini sor bence
Doğum günün kutlu olsun canm sen onun icin dogmadinki çocukların ailen yeter sana
Benimde eşim öyle ikinci gebeligimde doğum günümü kutlamadi üstelik doğuma 10 gün vardı sabaha kadar ağladım
Bir ay sonra gorumcemin doğum günüydü istanbuldan buraya anasına gelmişti eşi taa istanbuldan aramış burdaki pastaneleri özel karı koca figurlu pasta yaptirmisti şans işte otadakonar b....kda maalesef
1,493,940 soru
24,407,899 cevap
350,685 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın