0 oy
1,062 göst.
Diğer kategorisinde (1,029 puan) tarafından
Ben Gebze de oturuyorum bütün ailemiz Osmaniye'de sadece eşim ile ben varım şimdilik memnunum oturduğum yerden 

Sizde durumlar nasıl ? 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dogma büyüme Istanbulluyum 28 yildr ayni semt ayni mahallede oturuyorum annem bi sokak asagda kaynvalidem bi sokak yukarida otruyo ck yakinz we memnunum o kadar alstm ki:)
-Reklam-
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Istanbul merterde oturuyoruz esimin isi buraya cok yakin aksamlari eve gelisi gec olmasn die ole dusunduk. Ailem hep istnbulda  ama 1 saat mesafe var yine merter nere gop  nere cok ters sahsi aracla trafik yoksa yarm saatte de gdilio :))

Bu arada gebzede bnm cok akrabam var gebzede oturuorm demssn :)
0 oy
(190 puan) tarafından

Bizde muş merkezde oturuyoruz kaynanamlar akrabalar aileler bursada. Çok memnunum kaldığım yerden :D

0 oy
(116 puan) tarafından

Ankara Keçiören, memnunum çok şükür her halimize♡

0 oy
(669 puan) tarafından
Bursanın ilçesinde oturuyorum aile apartmanı kayınvalidemle altlı üstlüyüz ve çok memnunum oturduğum yerden sakin bi yer ama aslen eşimde bende baska memleketliyiz:) 
tarafından
Hangi ilçesi canım
0 oy
(461 puan) tarafından
Amasya da oturuyorum ama memnun değilim kimse yok burda çok sıkılıyorum..
0 oy
tarafından

Bende bursa inegölde oturuyorum annem yakın zaten kaynanamla birlikte oturuyorum ama burdan sıkıldım başka bi yerde yaşamak isterdim:)

0 oy
(929 puan) tarafından

Bursadayım . Bende Bursalıyım eşimde . Hatta ikimizde aynı mahalleliyiz :) o yüzden bütün akraba aileler burda annemler kaynanamlarla aynı mahallede bizde 10 dk lık mesafede oturuyoruz çok memnunum o yüzden 

0 oy
(10,044 puan) tarafından

Yurtdışında doğdum büyüdüm 4 aydır Turkiyedeyim 4 aydır evliyim. Aslen izmirliyim ama Bursa mustafakemalpaşada kalıyorum eşimin işi  yüzünden. Pek sevemedim buraları çok sıkılıyorum ama işte sevgi fedakarlık ister geldim taa Hollandadan bu kasabaya :D

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 822 göst.
30 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Pinar5656 (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 201 göst.
29 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 451 göst.
0 oy
43 cevap 838 göst.

412,093 soru