Mrb bayanlar dikey pratik süpürgelerden alacagim fantom iyi gibi geldi ama cok pahali olmayan günlük temizlikte kullanabilecegim baska önerileriniz var mi
Babam bana doğum günü hediyesi almıştı fakir in supurgesini hem fiyatı uygun hemde çok kullanışlı canavar gibi de çekimi var büyük supurgemden daha memnunum evimi onunla temizlerim küçük kirinti bile bırakmıyor
Schafer kullanıyorum ben canim cok memnunum gerçekte günlük icin cok ideal üçgen başlıklı. Ozsanaldan taksitle 150 ye almıştım tavsiye ederim
Fantomlar hemen kırılıyor baglamak zorunda kaliyorsun cevremdeki herkesde nerdeyse fantom var hepsi baglamis kırılmış hemen
Canım benimde var bnimki Arçelik çok güzel değil ama fakirin kırmızı siyah renkli var kaynanamda o çok güzel cekiyor
Canım bana ev hediyesi gelmişti hafif ama çekimi güzel maalesef plastik olduğu için oğlum kırdı.anneme fakir aldım hediye hoşuma gitti kendime de alıcam kısmetse
25 ekimde a101 e arzumun süpürgesi geliyor üçgen başlıklı 130 tl .
Hangi model alırsanız alın sessiz olsun. Valla fakirin kırmızı siyah 279 tl miydi ne ben alırken üçgen başlıklı bir modelini aldım ama işim bitene kadar kulaklarım patlıyordu. Maalesef kullanamıyorum artık sokak başından duyuluyor sesi. Mağazada gürültüden anlamadım galiba sesinin o kadar olduğunu. Şimdi sessiz hortumlu bir süpürge aldım her tarafı süpürüyorum koltuğun altına da giriyor rahat rahat kafam da rahat.
Bnada hediye gelmisti fakirin ama cok kullanmiyrm haznrsi cabuk doluyo. Bi de zaten heryer istiyo hergun temizlik. Onfan büyük süpürge ideal geliyo
401,631 soru
12,023,301 cevap
36,232 kullanıcı