0 oy
605 göst.
Diğer kategorisinde (424 puan) tarafından

Çanta diğerinden alicaktin kalmamış ben de bundan aldım bidaha denk gelirse alırım diğerinden diye düşündüm :)

image

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Güle güle kullanın inşallah çok güzeller 
(424 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum :*❣️
-Reklam-
0 oy
(6,677 puan) tarafından
Daha ne alıcan 
0 oy
tarafından
Güle güle kulansın inşallah
(424 puan) tarafından
Saol canım inşallah
0 oy
(16,703 puan) tarafından
Çanta hangisinden 
(424 puan) tarafından
30 lira olan
0 oy
(4,038 puan) tarafından
Çok güzeller
(424 puan) tarafından
Teşekkürler :))
0 oy
(6,677 puan) tarafından
Bu çanta nette 180 lira cnm buda iyi 
(424 puan) tarafından
Baktım içine yeter gibi geldi bana da ya idare eder beni nolcak sanki
0 oy
tarafından
Oyun halısından bende alıcaktım ablam izin vermedi boşa para verme bende var kutusunda duruyo dedi. Bende gitmedim 
(424 puan) tarafından
Ben ana dizi fln düşünüyordum onlar pahalı geldi baktım bu da yeter diye aldım inşallah işime yarar
(424 puan) tarafından
İlk gebeliğim bilmiyorum o yüzden ne kadar kullanılır çevremde de tecrübe li kimse yok öyle yakın doğum yapan
tarafından
Ablamın 2 cucuğu var 2 side kullanmamıs bebekten bebeğe farklılık gösterebilir dedi ablam
0 oy
(5,371 puan) tarafından
Gidin gidin virüs hikaye
(424 puan) tarafından
Önleminizi alıp çıktık napalim emin ol sen ben den çok cikmissindir dışarı 4 aylık hamileyim mide bulantısı dan yerimden kalkamadım zaten hastane dışında eve kapandım nekimseyi evime aldım ne de bir yere gittim yani insanları yargılamayı bu kadar sevmeyin
(5,371 puan) tarafından
Sus be herşeye çemkirmeyin hemen önlemini almışmış senin gibi düşünenler yüzünden bu hale geldik ben daha çok çıkmışımdır dimi bide insanları yargılamayı sevmeyin demiş 9 ay hamileyken çıkmadım oğlum 6 buçuk aylık kış ve küçücük bebekle o zaman da hiç çıkmadım şu marketlere de kızıyorum insanlar ölüyo ölüyo bunlarda ne satsak diye düşünüyo aynen devam herşeye hiç tartışmam normalde ama bu hassas bi konu ayrıca sadece 4 kelimelik cümleme bi ton laf etmişsin bana da bunları yazmak düştü kusura bakma
(424 puan) tarafından
Asıl sen kusura bakma seni ciddiye alıp cevap vermiştim
0 oy
(53,251 puan) tarafından
gule guls.kullanin canim
(424 puan) tarafından
Saol kuzum
0 oy
(1,173 puan) tarafından
Nevresim ölçüleri kaç 
(424 puan) tarafından
Aynen canım başka yoktu kalmamış zaten tek bu vardı benim aldığımda da
(1,173 puan) tarafından
Benim uyku seti 60×120 ya nasıl takcam şimdi ben bunu :))
(424 puan) tarafından
Hahahha hiçbir fikrim yok :) başka hamile fln varsa ihtiyaç sahibi ona ver yada iade et bence bana da büyük geldi de ben daha uyku seti fln almadım
(1,173 puan) tarafından
Benim bebeğim 5 aylık oldu zaten biraz daha büyüyünce yatağını büyütcem orda kullanırım :)
(424 puan) tarafından
Mantıklı :)
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Nevresim kumaş nasıl canım 
(424 puan) tarafından
Çok kaliteli değil ama idare eder bişey bizimkiler kadar eskitmez bebek zaten kullanılır yani baya ama çarşaf yok icinde
0 oy
tarafından
Güle güle kullan canım 
(424 puan) tarafından
Saol kuzum teşekkür ederim ;)
0 oy
(45,028 puan) tarafından
Bende o kahveli gecelik takimin dan aldim simdi dogrusu ben degil komsum gidiyomus zaten parayi verdim o aldi bi tanede mama kavonuzu aldirdim zaten gecelik takimida 1 tane kalmis
(424 puan) tarafından
Bime bidaha gelir heralde bidahakine de virüs geçer de inşallah bizde sıraya gireriz mama sandalyesi de almak istiyorum :))
(45,028 puan) tarafından
50 tl ye iyi yani mama sandalyesi uygun baya
(424 puan) tarafından
Aynen ama almışlar bime de top havuzu gelmişti onu çok istemiştim o zamn virüs yoktu ama 9 u 5 gece gitmeme rağmen herşey bitmisti
(45,028 puan) tarafından
Sanki sabahin ezaniylan kuyruga giriyolar  me ara aliyolar anlamiyorum
(424 puan) tarafından
Bilmem bedava da değil ama ihtiyacı olan olmayan herkes aliyo bence başka açıklama bulamıyorum

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 629 göst.
14 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.
6 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde neslihan yilmaz (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 491 göst.
5 Mart 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 586 göst.

Kategoriler

1,445,923 soru

23,754,171 cevap

315,021 kullanıcı

...