Ayni benimki gece uyuyorum bi baktim elleri karnimda acmis gobegimi onlar icerden vuruyo bu disardan vuruyo hafif hafif bi sabah uyaniyorum kalkmis ise gidiyo beni opucegine acmis is gobegimi oksuyo opuyo ben uyaninca sira sendeydi zaten diyo
Allah hepimizin mutlulugunu bozmasin saglijla sihatle kavusmayi nasip etsin canim
Beniim ewimde oyleydi ve dogdukdan sorada hic deywmedi oglumuzun 3yawi olacak cocuk onu annesi beni babasi biliyor
Ben hamileyken oyleydi esim hamileleligimin 2 ayinda hem o hem ben isten ciktik sirf o ani bbirlikte yasiyalm diye sagolsun hic yanliz brakmiyodu markete gidyodu aryodu tekme attimi beni anlat markete gittigimi sonra kusmesin bana diye gece ben uyurken bi anda uyandigimda karnimda esimin elini goryodum bazen uyumus gibi yapyodum ogluyla sohbet edyodu ikisi beni cekistiryodu esim konustukca oglan beni tekmeliyodu heleki son aylarda disarda tekmeleri belirgin olyodu ben utandigim icn elimi
karnima koyuyodum esim kizyodu brak cocugu bunaltma diye ilk cocuk olunca heycan cok olyo demekki
1,488,984 soru
24,338,085 cevap
345,929 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın