0 oy
436 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (106 puan) tarafından
Kaç günde bir temizlik yapıyorsunz ne yapıyorsunz yerleri kaç hafta bir yapıyorsunz ben elimden geldikçe her hafta yapıyorum bazende iki haftayı buluyor ve perde faln 
-

12 Cevaplar

0 oy
(15,126 puan) tarafından
Her gün süpürüyorum siliyorum wc banyo toz vs 

Perdeleri 2 ayda bir yıkıyorum en gec 
(106 puan) tarafından
Halıları faln kaldırıyor musunuz bende bebek te var
(15,126 puan) tarafından
O kadarını yapamıyorum canım bende de 2 tane var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Perdeleri sık yıkamam ayda bir ya da iki ayda bir falan çünkü kirlenmiyo doğru düzgün. Yerleri de iki güne bir süpürürüm ama her süpürdüğümde silmem haftada bir silerim 
0 oy
(1,249 puan) tarafından
2 günde bir mutlaka evi silip süpürürüm banyo tuvalet balkon yıkanır 2 haftada bir halılarımı koltuklarimi silerim perdelerimi yıkarım özellikle mutfak perdesi sigara içildiği için. Mutfak dolapları silinir çekmeceler duzenlenir Artik rutin haline gelmiş yapmadığım zaman ev çok pis gibi geliyor :)
0 oy
tarafından
Her gün süpür sil yapıyorum 

Perdeleri 3 ayda bir yıkarım çünkü evde aigara içilmiyor o yüzden pek kirlenmiyprlar
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Bigun dib kose trmizlerim ertesi gun normal suburup silerimm 
0 oy
tarafından
Çogunlukla 2 günde bir süpürürüm hafta sonuda eşim siler son ayımdayım silemiyorum camlar perdede 2 ayda bir temizlenir bizde
0 oy
(65,133 puan) tarafından
hergun fırsatım olmuyor hergun supurmeye calisiyorum cki uc uunde bir siliyorum
0 oy
tarafından
Her gün bacım sabah kalkar kalkmaz evi siliyorum gün de 2 kere sirklei suyla tuvalet banyo her gün balkon her gün camlar hafta da 1 çocuğun mama sandalyesini bile ger akşam banyo da yıkıyorum çünkü evde dura dura delirdim herkes şikayetçi halimden eşim hariç oda alıştı ida yapıyor sonumuz duman :)
0 oy
(1,186 puan) tarafından

Hergün süpürge açılıyor haftada yerler siliniyor ayda iki ayda perde yıkanıyor en sevmediğim iş. Mutfak dolabı silme:ermm:

0 oy
tarafından
Kirlenince temizliyorum 
0 oy
(19,922 puan) tarafından

hergun ya hiç bitmiyor temizlik

0 oy
(7,480 puan) tarafından
Çalışıyorum kuzum ben her gün işe gidiyorum Çoluk çocuk akşam uyuduğunda akşam tuvalet leu çamaşır diliyorum

Iki günde bir süpürüp yerleri dip köşe siliyorum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 424 göst.
0 oy
7 cevap 585 göst.
0 oy
2 cevap 229 göst.
25 Mart 2025 Diğer kategorisinde Aysegll (4 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 921 göst.

Kategoriler