Avcilar 295 vaka sayisi azdir inanirm ben 3 haftadir sokaga cikmiyorum esimde haftada 1 kez cikiyor oda pazar alisverisini ve toplu alisverisi yapip donuyor dus alip uzerini degisip ole girior iceri. Disardada kmseyi gormuyoruz balkondan bakiorz arada bombos. Ole de olmali zaten Allh sonumuzu hayretsin 20 bin kisi de tespot edilmis ölümler muhakak artacak ne yazikki herkes dikkat etmeli zorunlu haller disinda cikmamali tabi. Devletede ayri kıl oldum yardim etmesi gereken durumda yardim topluyor olmasina ne demeli. Tam olarak sacmalik. Sokaga cikma yasagi ilan edemiyor cunku ohal olur sokaga cikma yasagi ilan edilirse herkese destek verip yardim etmesi gerekir mecbur ama isine gelmiyo . Herkes gbi oda agliyor. Zenginfakirden cok aglarmis bosa dememisler. Genel olarak destekliyordum bi kac konu disinda ama artk düstü gözümden. Esm izne cikti is yeri maas odicek mi odemicek mi belli degil mechul birde yardm edecekmisz ulan halk olan biziz sen bize yardm etsene ac misiniz evinzde eksiginiz var mi desene olaki maddi destek saglanamior devletin hazinesnde o kadr para yok gida yardimi yapsana haftalik maas alan gunluk yomiyeyle gecinen millet napacak smdi .