+1 oy
918 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebekleriniz doğduğunda vücuduna birşey suruyormuydunuz. Bazıları hani zeytinyagi falan sürüyormuş ya   birde şampuan ve deterjan olarak ne öneriyorsunuz. 

31 Cevaplar

0 oy
(40 puan) tarafından

dalin doğanın 3'lü dokunuşu bebek yağını sürüyorum canım 

tarafından
Sağol arkadasim
-Reklam-
0 oy
(442 puan) tarafından
Ben.  Küçük bı sprey şişesine seytin yağı koydum bı de corek otu masaj yaparken altı pişince falan kullandiyordum banyodan sonra da yenilebilir hindistan. Cevziiz yağı kullanıyorum
0 oy
(52,417 puan) tarafından
hicbirsey surmedim e bebekte yenidogan sampuani vsr kopuk onu kullandim
0 oy
(36 puan) tarafından
Bebebğimin her şeyinde dalin kullanıyorum tavsiye ederim çok güzel 
0 oy
(389 puan) tarafından
Bebek yağı

Deterjan ve yumuşatıciyida sokunkini kullanıyorum bazen bazen dalininkini ama Dalin çok pahalı yaa
0 oy
tarafından

Dalin in bebek yagi kokusu super onunla masaj yap bide dogunce yuzunde killar oluyo ya sirtinda falan pamugu sütünle islat onunla sil killari dökülüyo banada gorumcemgil soylemisti bende oyle yaptim dökuldu hep

0 oy
tarafından

Zeytinyağı kullaniyodum alerji yaptı bebegimin vücudu çok kötü oldu şimdi bebek yağı kullanıyorum rahatlatiyo sanırım sürdüğüm zamanlar da sırıtıyo :D

0 oy
(36 puan) tarafından
Dalin bebak yağları çok güzel yumuşacık pamuk gibi yapıyo hem de kokusu da çok hoş kendim de kullanırım hatta
0 oy
(614 puan) tarafından
Dalın sampuan kullanıyorum bebek yagı surdum dogdugundan berı hala surerım masaj yparak cok ıyı glıyo gaxına sancısına
0 oy
tarafından

Tatlım ikisinede sürmedim 3 üncüyede sürmüycem

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 239 göst.
8 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 362 göst.
0 oy
32 cevap 632 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,394 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 171 göst.
13 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,862 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,874 soru

23,598,220 cevap

305,876 kullanıcı

...