Kizlar ben finish kullanyorm tuzunu parlatiscisini kullaniyorum 7 aydir evimde ama simdi bardagimda tenceremin camli kapaklarinda beyaz beyaz iz birakiyor tirnagimla ovaladigim zaman cikiyor hic boyle olmazdi eskimis gbi duruyor ya nasil gecirecem bunu :(
Ben bimin tuzunu buulaşık makinesi deterjanını vr parlatıcısını kullanıyorum ve çok memnunum hiç değiştirmedim hep böyle sadece bi ara şokun ki hediye geldi o kadar ama ben hep BİM kullanıyorum
Parlatıcı yerine sirke koy canım
Pril kulln cnm duzelie
Finish öyle yapıyor canım ben feyri kullanıyorum jel sadece. Hiç öyle bsy yaşamadım. Bulaşıkları bı kaç kez elden yıka
Filtresini guzelce cikar temizle. Limon tuzu koy parlatici kismina. Bi de yarim limonda koyabilirsn catal bicak sepetinin icine.
Canım benimkilerde çiziliyor du tuz kullanmayı bıraktım sanki artık olmuyor eskisi kadar zaten tabletlerin içinde tuzu falan oluyo parlatıcı ışığı yanınca sirke koyuyorum ve birde cok sicakta yıkama 50 derece yeterli uzun programda yıka daha tasarruflu oluyor kısa yıkayınca daha fazla enerji harcıyor ;))
Canım Finish bende de o etkiyi göstermişti değiştirdim fary tablet ya da pril kullanıyorum memnunum :)
401,983 soru
12,034,182 cevap
36,262 kullanıcı