Kelimelerle aram nasıl bende bilmiyorum kısa yorumlar yazarım okadar.. daha önce denemedin yazmayı.. beynim susmaz sürekli konuşur bazen güzel şeyler de der kendi kendine ama bunları yazamam yada soyliyemem sadece beynimde olduğu yerde kalır. Bir süredir kendimi keşfe çıktığımi düşünüyorum. Yıllardır aradığım mutluluk ne onu düşünüyorum. Hani ermişler filozoflar kendilerini bulmak için bi dağa çıkarlarmış yalnız kalırlarmış.. Şuanda bende kendim için bunu yaptığımı hissediyorum.. 29 yasında oldum ve bu yaşıma kadar yaş kompleksi olan biriydim ama şuanda ohh ya yaşadım diyorum. Aciyi da yaşadım sevinci de mutluluğu da huzuru da hayatta ki çoğu duyguyu yaşadım. Şükür diyorum.. Hayati burdada tanıdım ben. Insanların nelerle uğraştığını sanırım en çok burada gördüm. Kimlerin ne dertleri olduğunu nelere üzüldüklerini. Ve bazen yardım etmeye çabalıyorum. Ve bazende şükür ediyorum çok şükür ki artık kendi derdinle kendim başa çıkabiliyorum diyorum.. kendi kendime yetebiliyorum diyorum. Mesela bazen diyodum uf ya bu da mi dert.. evet benim için değil evet ben onun üstesinden gelebilcek kadar büyüdüm ama onun için evet evet onun için bi dert. Belki yaslanmak belki olgunlaşmak.. Sanırım en önemlisi kendini keşfetmek sınırlarını bulabilmek.. mutluluğu maddi manevi birşeylere bağlamak değil mutluluğu yasadigin anda aramak.. o elindeki imkanlarla ne yapabileceğini bulmak.. en iyi şekilde yaşamakta değil.. çok sağlıklı olmakta değil.. mutluluk tamamen insanın içinde beyninde biten birşeymiş. Bunu anladım 29umda bunu anladım ben.. belki hayatımı anlatsam uff nasıl yasiyo diyenler de olur belki ay ne güzel diyenlerde.. kendimce büyük sorunlarım var aslinda.. ama artik bu sorunlara odaklanmak yerine kendimi kesfetmeyi içinde bulunduğum koşullarla mutlu olmayı seçtim.. Aklından beynimden geçenleri öyle bi denemek için yazdım belki silerim denemeydi yalnızca kendime çıktığım yolculukta bu konu da varmı icimde bir yetenek denememdi sadece amacım.. Ve bende çok uzun oldu hakkınızı helal edin diye sonlandırıyorum tabi okuyan olursa ❤❤❤❤
Günaydın canım
Öncelikle yaştan gireyim 30 ve üstü bir kadının kendini tanıyıp içinde ne kadar bastırılmış duygu varsa dışarıya yansıtacağı ve evrim geçireceği bir yaştır.
İnsan 30 undan sonra öyle farklı bir dünyaya giriyor ki aşk bile daha anlamlı ve güzel geliyor.
Sana gelecek olursak. Senin deneme yazıları yazmana gerek yok direk yaz sen zaten çok pozitif ve umutlu karakterin herşeyi kaleme dökebilecek zekan ve bunu ilerleyip iyi yerlere gelecek bir karakterin var açıkcası ben hiç senin kadar iyimser olmadım kendi hayatımda sen aslında yaşına ragmen aşmış ve kabullenilmişliğin olgunluğu oturmuş üzerine.
Baktıgın pencere çok olumlu Allah ta güzel bak güzel gör der herzaman.
E yani buda yüzüne yavrularına ve hayatına yansımış. Seni haylaz sevimli ve kaybedilmeyecek bir arkadaş olarak görüyorum. Kendine keşfin yeni başladı çıktıgın bu yolda kendini keşfedeceksin. ve yaşaman gerekenlerin lüks değil de gerekli oldugunu asla bir insanın hiç kimseyi ben merkezli yapmaman gerektiğini anlayacaksın.
Yaşını kabullen çünkü senin hikayen her yaşta güzeldir. Sen yaşadıklarınla bir hikayesin 30 undan sonra kendi hikayene odaklanacagına ve kendin için adım atacağına inanabilirsin (:
Blog aç takipçin olayım Bebeğim
Muhteşem bi yola girmişsin. Adı üstünde deneme bu kendini keşfetmek için yazıyorsun karmaşık da yazabilirsin düzenli de kelimeler bilimsel de olabilir basit de.
Ama en doğru yazdığın şey kendimi keşfetmek ve mutluluk
Ben de insanlara çok fazla takılmadan yaşayan biriyim kim ne yaparsa yapsın önce benim sınırlarım önemli
Eşim bana hep der senin sevimli tarafın var diye
İşte bu sevimli tarafım kalender olmamdan gelir
Güzel bi yola girmişsin hep kalender takıl hep kendi zevklerine yaşamın sana sunduklarına odaklan :)
Guzel yazmissin adaş ben de haziranda 29 olacagim
Yaaa Kurgucum ne güzel yazmışsın kendinin farkına varmışsın bunub için senin adına çok sevindim emin ol ❤️☺️
Ama şuanda küçük bir kıskançlık yaşıyorum çünkü ben böyle yazılar yazamıyorum serçe gibi sen gibi Gülizar gibi
( dibnot bunun için size trip atmalı mıyım düşünen emojiii :D neysem)
Çok başarı buldum yazını ❤️
Oyy senin 29 yaşını yesinler sen benim gözüm de 18 yaşında iki minnoş annesisin hepte öyle kalacaksın dert herkeste var kuzum marifet onunla baş etmek
Güzel bir yazı olmuş cnm bazwn insan bi tür bunalım gbi içine kapanır senin bunu değerlendirip kendini keşfetmen çok güzel biley belki bizede ilham olursun cnm
1,491,825 soru
24,377,233 cevap
348,413 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın