Hamdım, piştim, yandım...
Özet olarak bu sanırım Fatma'm...
Deneme olmamış, bu! Derkt olmuş, yayınevi bulup bastıralım.. Çok doğru bir yoldasın Cantanem. Senin yazın çok güçlü, akılcı, naif ve çok doğru noktalara değinmen. Hepside çok önemli o yüzden olur.. 2 post sonra en sıkı Rakibin serçe'miz ile ciddi anlamda rekabet olacaktır aranızda :)
Konulara değinmek istiyorum izninle
Yaşlanmak değil, yaş almak..
Olgunlaşmak değil, olgu anlamak..
Yaş aldıkça insan olgulara çok farklı pencerelerden bakabiliyor. 29 tane penceren var hayatında bunu farketmen çok güzel kankam. Her yeni yaşımızda eskisine kıyasla, illaki yeni bir özellik katılıyor hayatımıza..
En baştan başlarsak,
1 yaşında yürüdün, 3-5 kelime öğrendin..
2 yaşında, koşmayı öğrendin, kelimelerin cümleler oldu artık..
10 yaşındasın 9 yaşında bilmediğin yeni bir sek sek oyunu öğrendin, yeni bir kitap okudun..
15 yaşındasın 14 yaşında hiç hissetmediğin aşk duygusuyla atmaya başladı kalbin..
24 yaşında en muazzam duygu anneliği tattın,
27 yaşında anneliği 2.kez yaşasanda ilk kez yaşar gibi hissettirdiğini öğrendin
Ve
29 yaşında hayatta sayıların değilde yaşanmışlıkların önemini, öğrenilen tecrübelerle çoğaldığımızı öğrendin..
Seneleri pencere olarak nitelendirirsek 29 farklı penceren var kankam daha niceleride olacak, o pencereden bakışımızla, olgulara yaklaşımımızla kendimiz olacağız. Doğru bakabilirsek daha az olumsuzlukları, daha çok güzellikleri göreceğiz sen gibi ❤️❤️❤️
Nacizane yorumladım uzunluğuna kızma başkasına yazmaazdım böylesine uzun söverlerdi ama sen biliyorum ki okursun❤️ sonunda amaaannn gülizar bu neydi deme hakkın var gevenin bilmem kaçı 2 saat uykuyla ne yazdım Alşah bilir sabah okurum tekrar.. :D
İyiki buldum seni kankam, iyiki girdin ömrüme❤️
Yaşıtız o yüzden ikizimsin bence hehehe :)
O lolita görünümünün altında muhteşem naiflik, anlayış, dinleyiş, sevgi var ❤️ dilerim ömrün sen gibi güzel olsun inşaallah ilk gözağrım. Taa buralardan oralara sesleniyorum TELEPATİK KANKAM seni çok seviyorum hep var ol inşaallah ❤️