Yaptigim testi hediye kutusuna koydum askim sana hediye aldim cok ucuz ama cok begendim dedim olsun hayatim dusunmen yeter dedi kutuyu acdi teste bakti bjde bana bakti eee bekliyodum zaten ben dedi
Hamile oldugunj anladim zaten dedi güldü sinirden olecektim resmen bir supriz yapamadık
Telefonda soyledim *****.gibi kahvedeydi o aksam,gercekten cok sevindi durmadan yemin et yemjn et diyordu.bi de üstüne gidip 200 euro cekmis gelene gecene ısmarlamış olan son paramiza olmuştu cani sagolsun
Ay benimki komik biraz ya sn azından benim için Ben 1 buçuk aylıkken öğrendim hamile olduğumu oda nasıl oldu 10 günü aşkın adetim gecikmişti ama ben hiç hamile olduğumu düşünmedim çünkü adetim çok düzensizdi benim düzenli olsun diye de hiç çabalamadım açıkcası 20 gün arayla aynı ayda 2 kere adet olduğumu bilirim bunu da öyle sanıp hiç iplemedim neyse sonra bişeler hissetmeye başladım ben ama hala umursamıyorum sonra eşimin akrabalarından Bi glein var aram iyi ona sordum sen nasıl anladın fln dye ona anlattım durumumu oda dedi 2 3 tane test al Bi bak belki hamlsn dedi eşimde gece vardiyasındaydı evde uyuyordu akşam işe gidck gittim aldım baktım hepsi pozitif başladım ağlamaya ama nasıl o sevinçle tuvaletten nasıl çıktım da yatak odasına koştum eşimin üstüne Bi atladım böyle atlayış yok ağlayarak eşimi kaldırmaya çalışıyorum hamileyim diye oda ne üstüme çıkıyon diye uykulu tabi hadi hastaneye gdlm kan testi yaptıralım falan tabi benim odun koca ne desin tset yapmışın işte çıkmış daha ne hastanesi diyor sonra kendine geldi gittik hastaneye öyle 1 buçuk aylık hamile olduğumu öğrendim ama sonra pişman oldum keşke kendim gitseydim de sürpriz yapsaydım ya ay bu çok uzun oldu ben bile tekrar okumaya üşenirim
1,486,995 soru
24,309,129 cevap
344,617 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın