Ben sofrada bi sandalyeye böyle hazırladım. Bana bir masal anlat baba müziğini açtım o sofraya dogru gelirken
Patt diye helal olsun sonunda yapabildin dedim
Benle beraber kan vermeye geldi merakli kocam sabah sabah tek basina nereye gideceksin bnde gelecem.dedi guluor bide gececiydi isten gelmisti uyuycakti guya kan verdim donustede eczaneden erken gebelik testi aldik testi yaptim kapida bekliodu onda silik cikti sonra barkod no ile dakka basi baksana siteye kan sonucu cikmis mi diyip durdu saat 4 gibi kan sonucum cikmisti kanda da var oldugunu ogrenince hem guluor hem aglioduk birlikte o bana sen anne mi olacaksin diodu bende ona sen baba mi olacaksin diodum degisik bir supriz oldu esime
Testi o alıp geldi ben yaptım başında o bekledi aşkım hamilesin dedi bana
Ele dumduk yüzüne söyledim
Testi eczaneden eşim aldı geldi tabi 4 senedir olmayınca ikimizde beklemiuoduk iki çizgi cıktı eşim inanmadı doktordan duycam dedi duydu ama çokta tepki vermedi keşke supriz yapsaydm endişeli iki gün bekledik cuma dan pazartesiyi o yüzden bisey anliyamadk
Eşim gece vardiyasında çalıştığı için uyuyodu öğlen. Bende test yaptım ikinci çizgi çıkınca da uykudan uyandırıp testi gösterdim oda çizgi yok dedi silik olduğu için göremedi bende var bak dedim sonra gördü tamam deyip uyumaya devam etti
1,486,973 soru
24,308,869 cevap
344,600 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın