0 oy
326 göst.
Diğer kategorisinde (582 puan) tarafından
Doğum kontrol hapını bir kez unutursak ne olur hamile kalır mıyım ya ne zaman unuttum onu da bilmiyorum yeni farkettim bir tane içmeyi unutmuşum 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Hayir canim biraksan bile hemen vucuttan temizlenmiyo ya bisey olmaz 

-Reklam-
0 oy
(10,047 puan) tarafından
Unuttuysan bu sefer ara vermeden devam et hapin bitince ondan sonra ara ver 
(582 puan) tarafından
Ara verilmiyor kullandığım hapta 28 gün olandan
(10,047 puan) tarafından
Cerazette mi kullanıyorsun.
(582 puan) tarafından
Hayır desirett kullanıyorum
(10,047 puan) tarafından
Anladım 7 gün boyunca ek korunun bence prezervatif ile ondan sonra yine normal devam edersin unuttuğun için ilk 7 gün önemli
(582 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ooo allaha büyük söylemeyeyim şeytana musalat olmayayım ama kaç kere unuttum adet olduğunda şükür çekiyorum . Şimdi saat kurdum içiyorum arafa kalkmaya halim kalmıyor yatarken içiyorum 12 1 gece bile kalktığında yada sabah aklıma gelirse içiyorum onun sıkıntı yapma 5 6 ay koruma olayı var. 
(582 puan) tarafından
Bende 9 aydır düzenli kullanıyorum bir şey olmaz heralde ama simdi yeni antibiyotiklere basladım bir de onların reçetede doğum kontrol haplarının etkisini azaltabilir yazıyor o yüzden sıkıntı ediyorum suan
(2,690 puan) tarafından
Şeytana musallat olmayayim ne ay, ilk kez duyuyorum :)
tarafından
Olmyayim değil olmasın yazicaktim. Genelde koti şeyler şeytanın kulağına gider lafı vardır o söylenir. Senin yanında hep melekler yok
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Hiçbirsey olmaz. Bende sürekli unutuyordum. Öyle 14 sene kullandım hamile kalmak istediğimde bıraktım. 5 ay hiç korunmadık öyle hamile kaldım. Dogum kontrol hapını bıraktıktan sonra 3 ay içinde hormonlar düzene giriyor demişti doktorum. Yani bir günle birsey olmaz
(582 puan) tarafından
Ben bir de yeni antibiyotiklere basladım onlarda doğum kontrol hapının etkisini azaltabilir yazıyordu onun etkisi ile bir sorun yasar mıyım acaba
0 oy
tarafından
Hamilesin suanda bence :SDDzd
(582 puan) tarafından
Of deme öyle şeyler :) Allah isteyip olmayana vesin insallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 386 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Hudam (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 161 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,110 puan) tarafından soruldu