0 oy
300 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (111 puan) tarafından
Arkadaşlar iki haftadır koydeydik bu virüs yüzünden kayinpederimgille bende gitmiştim. Sanki virüs köylere gelmiyor diye bişey var. Neyse ilk zamanlar iyiydik felan gorumcemde var herşeyi birlikte yapardık. Benim 1.5 yaşında oğlum var. Oraya gidince çok simardi soğukta disari cikariyorlardi. Sabah akşam agliyordu artık çocuğu taniyamiyordum. Bide hamileyim zorlandım baya. Ben eşim hafta sonu gelince gitmek istediğimi söyledim. İlk bişey demediler sonra görümcemden basladi tuaf davranmaya işlere yanasmiyodu doğru düzgün aklı sıra, sıraya koymaya çalışıyor yapılacakları ama yapmıyor. Neyse sürat felan astılar bilmem ne bende umursamadım artık çok bunalmistim çünkü yarında geldim hiç birini dinlemeden, evdeyim zaten surakli rabbim büyük. Siz olsanız böyle bı durumda ne yaparsiniz

5 Cevaplar

0 oy
(5,073 puan) tarafından
Senin yaptığının aynısını yapardım. Evim düzenim gibisi var mı. Bırak onlar da surat yapıyorlarsa yapsınlar. Şu durumda seni anlamayan insanın surat yapması bişey ifade etmez.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Iyi yapmışsın. Soğukta çocuğu ne demeye çıkarırlar ki bu sefer oda hep ister zorlugu sana tabiki iyi olmuş boşver hiç takma bile kafana 
0 oy
tarafından
Boşver canım ev gibi yok git kendi evine kafan rahat olur
(111 puan) tarafından
Geldim zaten canim
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Aman canım kendi evin gibisi olmaz. İyi yapmışsın. 
0 oy
(3,618 puan) tarafından
Insanın evi gibisi yok..

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 144 göst.
21 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hrklts (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 168 göst.
12 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde busra.b (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 229 göst.