Kızlar ben şuan oturdugum evime 1.5 yıl önce taşındım etrafı açık güneş alan bi ev geniş de bir ev ama banyosu mutfagı eski 13 senelik bina ev sahibi de pek bakmıyo bizde elimizden geldiğince bakım yapıyoruz ama bakın evin değil mahallenin hamam böceği problemi var, gecen sene evi her gün ilaçladıgımız halde evimi basıyorlardı tek ben değil komsularımın yatagından tencerelerinden cıkıyor apartmanı da ilaçkattık bi süre rahat edıyoruz ama sonra yine, maddi imkanım yeterli olsa yeni eve cıkardım daha düğün borcu ödüyoruz 2.5 senelik evliyim, şimdi evde 13 aylık bebeğim var yürüyo her gördüğü sineğin böceğin peşindem gidiyo 3 4 gün önce hamam böceğini yanından aldım :(((( cok kötü oldum iyice tiksindim gına geldi yani böceklerden komsulara tekrar ilaçlatalım dıyorum alıştık artık dıyolar ki onlar ev sahibi ben kiracıyım şimdi soruma gelelim, ben 8 aylık hamileyim 13 aylık da bebek var eşimle askeri lojmana cıkalım dedik esım asker lojman basvurularına nisan 15 den sonra dedi ve ramazana 20 gün var doğuma da 1.5 ay var ben iki bebekle tasınamam, buraya daha uzak ama evler sıfır bi yer var eşim arabayla gidip gelecek yani masraf biraz artacak ve 2 bebek olacak, lojmanların içini göremedik basvuru zamanı olmadıgı için bana akıl verin direk sıfır güzel eve mi gideyim (işe daha uzak eşim işe arabayla gidip gelecek ) yoksa lojman bu evden bi tık daha da iyi olsa lojman basvurusunu mu beklemek mantıklı, lojmana gittiğimizde para bırıktrme imkanı da olacak işe giderken arabaya gerek olmayacak ve kira daha uygun ama dediğim gibi içini göremedik ve ramazana girmeden hamile halimle bu böcekli evde kalmak istemıyorum iyice darlandım