0 oy
995 göst.
Diğer kategorisinde (2,047 puan) tarafından
Kızlar ben şuan oturdugum evime 1.5 yıl önce taşındım etrafı açık güneş alan bi ev geniş de bir ev ama banyosu mutfagı eski 13 senelik bina ev sahibi de pek bakmıyo bizde elimizden geldiğince bakım yapıyoruz ama bakın evin değil mahallenin hamam böceği problemi var, gecen sene evi her gün ilaçladıgımız halde evimi basıyorlardı tek ben değil komsularımın yatagından tencerelerinden cıkıyor apartmanı da ilaçkattık bi süre rahat edıyoruz ama sonra yine, maddi imkanım yeterli olsa yeni eve cıkardım daha düğün borcu ödüyoruz 2.5 senelik evliyim, şimdi evde 13 aylık bebeğim var yürüyo her gördüğü sineğin böceğin peşindem gidiyo 3 4 gün önce hamam böceğini yanından aldım :(((( cok kötü oldum iyice tiksindim gına geldi yani böceklerden komsulara tekrar ilaçlatalım dıyorum alıştık artık dıyolar ki onlar ev sahibi ben kiracıyım şimdi soruma gelelim, ben 8 aylık hamileyim 13 aylık da bebek var eşimle askeri lojmana cıkalım dedik esım asker lojman basvurularına nisan 15 den sonra dedi  ve ramazana 20 gün var doğuma da 1.5 ay var ben iki bebekle tasınamam, buraya daha uzak ama evler sıfır bi yer var eşim arabayla gidip gelecek yani masraf biraz artacak ve 2 bebek olacak, lojmanların içini göremedik basvuru zamanı olmadıgı için bana akıl verin direk sıfır güzel eve mi gideyim (işe daha uzak eşim işe arabayla gidip gelecek )  yoksa lojman bu evden bi tık daha da iyi olsa lojman basvurusunu mu beklemek mantıklı, lojmana gittiğimizde para bırıktrme imkanı da olacak işe giderken arabaya gerek olmayacak ve kira daha uygun ama dediğim gibi içini göremedik ve ramazana girmeden hamile halimle bu böcekli evde kalmak istemıyorum iyice darlandım 

16 Cevaplar

+1 oy
(7,121 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Hangisi işinize gelirse onu yapın derim. Lojmanlar da pek bakımli olmuyor eski oluyor genellikle, ilk oturduğum lojmanın çevresinde fare sıkıntısi vardı. Şuan yine lojmandayım şansıma mutfağı seramikleri vs yeni yapilmis daireye denk geldim :)

(2,047 puan) tarafından
Canım bende Ankaradayım sen 11.üs de misin müzenin orada , biz oraya geçicez
(7,121 puan) tarafından
Ora nere kız:))) 4. Kolordunun oradayım ben.
(2,047 puan) tarafından
Demekki aynı yer değil canım :) bende senin dediğin yeri bilmiyorum insallah bizede iyi bi ev denk gelir 15 gün sonra bakabiliyormusuz evlere
(7,121 puan) tarafından
Ilçe olarak neredesiniz şuan siz canım . Puanınız varsa ona göre tercih yaparsınız zaten.
(2,047 puan) tarafından
Etimesguttayız canım burada puan sistemi yokmus, evliysen puanın varsa daha cok puan oluyormus ama buradakiler direk evleri kendi seciyo çnkü burada cok oturan yok bos yer  cok
-Reklam-
+1 oy
(90 puan) tarafından
Bence lojmani bekle canim hem maddi olarak da sıkisıkmissiniz baska eve ciksan hem kira hemde araba masrafi ikinci cocukda olucakmis nadem 1 bucuk yil dayandin bi 15 gun daha dayan bence canim
(2,047 puan) tarafından
Aynen dimi canım
+1 oy
(1,421 puan) tarafından
Bu hamam bocekleri için beyaz kutu gibi ilaçlar oluyodu canım çıktıkları yerlere onlardan koydun mu ise yarar belki. Ben çok tiksindigim için taşımayı düşünürdüm maddi olarak zor olur evet ama baktınız ki çok masraf oluyo bir sonraki sefer lojmanı dusunursunuz.
(2,047 puan) tarafından
Aynen kuzum 15 gün bekleyeceğiz lojmanları hayırlısı diyoruz artık bıktık
+1 oy
(1,714 puan) tarafından
Ben sizin yerinize olsam lojmanı beklerim. Dogum yapsanız bile temzilik şirketlerinden Bi bayan cagırırsınoz ona herseyi kendi düzeninizde yaptırırsınız. Az sabret 
(2,047 puan) tarafından
Aynen öyle canım öyle karar verdık bizde mantıklı olanı o
0 oy
(637 puan) tarafından
Tasin bence. Ya Allah gostermesin cocugun sen gormeden bocegi yese falan ne olcak. Allah kolaylik verir taşin kesinlikle. 
(2,047 puan) tarafından
En cok ondan korkuyorum herseyi ağzına atıyo peşinden ayrılamıyorum 2.bebek gelcek evle pek ilgilenemem eşimde bi yere kadar, uzak olan sıfır eve mi gitsem lojmanla falan uğraşmasam napsam yoksa lojmanı mı beklesem
(637 puan) tarafından
Lojmana git derim. Masrafı az oluyo
(2,047 puan) tarafından
Evet canım beklemek en iyisi 15 gün
0 oy
(29,795 puan) tarafından
Taşin bence 
(2,047 puan) tarafından
Aynen öyle peki lojmanı mı beklesem 15 gün daha yoksa uzak olan sıfır eve mi gitsem
(29,795 puan) tarafından
Imkanin varasa sıfır eve gec
(2,047 puan) tarafından
2 bebekle masraf artacak biraz sıkıscaz ama ev kötü olunca insan hiç rahat edemıyo temiz olsun az olsun öz olsun istiyor ınsan
(29,795 puan) tarafından
Birkere olsun temiz olsun
(2,047 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(3,617 puan) tarafından

Canım napuosan yap ama evden cikkkkkk :sick:

Kiracısin bebelere Yazik ya hep mikrop :sick:

(2,047 puan) tarafından
Aynen öyle peki lojmanı beklesem 15 gün daha yoksa uzak olan sıfır eve mi gitsem
(3,617 puan) tarafından
15 gun sonra kesin mi
(2,047 puan) tarafından
Olur ama ev için bişey diyemıyolar
(3,617 puan) tarafından
Canım kesinse bile 15 gün daha havalarda ısınır bu virüsce tasinmakta dert az daha sabret sonra cik durma
0 oy
tarafından
Lojman daha mantıklı diğer türlü iki çocukla yeni ev maddi açıdan seni zorlayacaksa lojman derim yani bide 2 çocuk olacak masraf 2 katına çıkacak 
(2,047 puan) tarafından
1 haftaya oluyormus, ama içlerini göremedik bu ev gibiyse yine lojman olmayacak yani yeni evler full doluymus lojmanda arkadasa sorduk
tarafından
Askeriye lojmanı temizdir bence canım ya pis olmaz
(2,047 puan) tarafından
Evet canım bekleyip bakalım olmadı ramazanda taşınırım napayım
tarafından
Aynen canım inşallah doğuma kadar taşınmış olursun
(2,047 puan) tarafından
İnsallah insallah canımmm
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Hayatta oturamam ya canım aklım çıkar benim hemen taşın bence 
(2,047 puan) tarafından
20 gün içinde taşınmam lazım canım benimde içim içimi yıyor
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Ya canım yazdıklarını okuyunca aklıma kötü Bi olay geldi. Dedem hastaydı yatıyordu adam kendinden geçmiş ağzı açık uyuyordu evdede hamam böcekleri dolandırdı bazen Bi baktım hamam böceğinin biri dedemin ağzına girecek alamıyorum da böceği kocaman korkuyorum anneme bağırdım annem gelip almıştı çok kötüydü bak harıladım tüylerin diken diken oldu. 

İllaki sıfır Bi eve taşınmanıza gerek yok ki daha önce kullanılmış çok temiz güzel evler vardır illaki öyle Bi eve bakın sıfır evim kirasıda yüksek olabilir belki. Ama bebek doğmadan taşının canım çünkü bebek doğduktan sonra ev taşımayı bırak bulaşık yıkamak bile çok zorlaşıyor. Bide daha elinde küçük çocuğunda varmış. 
(2,047 puan) tarafından
Cok ev baktık canım suan  benım oturdugum ev gibi olan evler 1200 den baslıyo ankaradayım yeni ev cok yok varsada kiralar 2000 tl falan, eski eve gidip yine sıkıntı cekmek istemiyorm bu 3.evim olacak, o sıfır dediğim evlerin kirası 750 800 çnkü merkeze biraz uzak
(2,160 puan) tarafından
Ha anladım canım. En iyisi öyle yapın o zaman en azından böcekle uğraşmasın.
(2,047 puan) tarafından
Aynen yaaa offf
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Lojman daha mantıklı canım
(2,047 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Sonuçta kiracısn ve evin Yok ben olsam kesinlikle lojmana taşınır evimi almadan da cikmazdim 
(2,047 puan) tarafından
2 bebekle ev parası biriktiremem kuzum evi krediyle almak istemıyorum
(3,443 puan) tarafından
Az da olsa bı peşinat birikim olur hayat ciden gittikçe zorlaşıyor, eğitim masrafı bile biriktirmeui düşünüyorum artık hesap açıp
0 oy
(1,509 puan) tarafından
Gece yattigi yerde kulagina falan girse Allah korusun eskide olsa yenide olsa lojmana git para yönünden iyi olur gecim cok zorlandi artik benim ev yeni mesela gecen sene ne cektim o hamam boceginden yeni evlerede gelebiliyo demek istedim 
(1,509 puan) tarafından
Tablet seklinde ilaclar var 3 ay koruyo mutfagin tezgah altlatina koydum bonyoya lavobonun altina koydum yoneticide evimi ilacladi ondan sonra bitti sukur
(1,509 puan) tarafından
Bizim burda da gecen sene karsima ev yaptilar arsa yi kepçe eştikten sonra cikti ayyy kaşindim şu an acaip huylanirim ve nefret ederim ben kicukken babamin kulagina girmisti bu bocek babam doktora niraz daha gec kalsaydi kulak zarini yerdi demişti doktor babama
(1,509 puan) tarafından
Ama sorun mahalledeyse biraz zor gider
(2,047 puan) tarafından
Demekki yuvaları varmıs orada yaa, çok pis hayvanlar Allah uzak etsin neden yarattı Rabbım faydaları ne merak edıyorum ama korkuyorum arastrmaya
(2,047 puan) tarafından
Evet çevredeki evlerde var hep gitmiyolar
0 oy
tarafından
aaaayy hamam.bocegi mi ..... valla ayidan korkmam.yilandan akrepten kirkmam hamam bicegi odum kopuyor odum bi gorsem.uc gun boyunca uyuyamam o kadar korkarim sen ne yap.e et bi an once cik o evden 
(2,047 puan) tarafından
Ayyy canım neler cekıyorum sorma ödüm kopuyor dayanamıyorum bnlara artık bende
tarafından
valla dayanilacak gibi degil ki  ben o evde duramam herhalde ...  Allah yardimcin olsun canmm onlar cok hastalikta barindiriyor vak cocuhun icin iyi degil bi an once cikmaya bak dogum yaomadan once ..  yoksa cikamazsin
(2,047 puan) tarafından
Bnde aynen öyle düşünüyorum kuzum şu 20 günde kurtuldum kurtuldum yoksa işim yaş
0 oy
tarafından
Bence lojmanı bekle maddi olarakda sıkıntıdasınız ayrıca ablam ve eniştem lojmandalar ev hem güzel hem çok kullanışlı  ama bebeginede çok dikkat et 
(2,047 puan) tarafından
Edıyorum canım hep yanındayım 15 gün bekleyim o zaman lojmana çıkayım
0 oy
(53,403 puan) tarafından
lojman daha mantıklı canim biraz daha sabret yuvalsrini bulmak lazım cokta yuzsuz hayvanlar
(53,403 puan) tarafından
yorumda gördüm doğalgaz yoksa iki bebekle zor olur yeni ev daha mantikli canim
(2,047 puan) tarafından
Evet canım bi de öyle bi sıkıntı var doğalgaz yok tüp ve şohbenmiş

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 410 göst.
+2 oy
27 cevap 913 göst.
2 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Anneolmakask (923 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 92 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,280 soru

23,828,341 cevap

318,731 kullanıcı

...