0 oy
452 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

3 aydır gidemiyorum memleketime çok skldim bunaldım bıktım .. nereye kadar devam edecek ki böyle .. kış dedik yollar kapandı şimdi de virüs bn hala gurbetteyim :'(

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Yaramı deştin bende 3 aydır annemlere gidemiyorum yani 2 ayda bir giderdimde virüs falan olunca hiç bi yere çıkamıyoruz annemleride çok özledim bayramada daha var ama Rabbim acılarını göstermesin cnm telefonda falan konuşuruz napalım idare ederiz:pouty:

tarafından
Aynen bnde sen gibiyim çok özledim :( iyi ki tel var
tarafından
bn 5 6 aylik evliyim daha belki ondan çok skliyorum kimseyi tanımıyorum burda ..
tarafından
Kaç yıllık olursa olsun aile özlenir canım keşke ailelerimize yakın olsaydık ama kader napalım Rabbim hepimize hayırlı uzun ömürler nasip etsin bende 3 yıllık evliyim annemlerle aramda 1 buçuk saat var ya senin ne kadar var mesafe
tarafından
Haklısınız amin inşallah .. Ailem Kayseri'de bn Yozgat'ın ilcesindeyim.
-Reklam-
0 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun canım :ermm:

tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
İsyan etme yarın kandil otur Allaha halimi arz et
(135,551 puan) tarafından
Ben kendimi gectim oglumuu baby boyumu uzdun seyynn simdi gidip tranpolinde ziplayip intihar edicem
tarafından
Ne alaka isyan etmekle ya Allah Allah insanın özlemini dile getirmesi bunalmasi İsyan etmek mi ??  Merak etme bn gereken duayı yapıyorum arkadaş
tarafından
İyi zıpla yoksa ben atıcam seni :/
tarafından
S ö bıktım kelimesi direk isyan çagırıştırıyor
tarafından
Bn isyan amaçla söylemiyorum. Ameller niyetlere göredir
0 oy
3 aymiii ben 16 aydir gidemiyom ben napiyim ciglik mi atiyim intiharmi ediyim ???
(16,565 puan) tarafından
Bundan sonra her yorumuma artı atacaksın zalim bu ne puandir
Sen bana ben sana bacikooo bende sistem bu
(16,565 puan) tarafından
Gözün doymuyor bunun farkındayım "D
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Al Bnden de o kadar annemi özledim :-(
0 oy
tarafından

Çok bunaldım bende yaa , bir bahçeye cikiyordum oda imkansız oldu gaa

tarafından
Bnde bnde :(
0 oy
tarafından
ben bir senedir gidemiyorum =(
tarafından
Bn üç aya dayanamadım sen iyi dayaniyorsun bn 5 6 aylik evliyim daha belki ondan çok skliyorum kimseyi tanımıyorum burda ..
tarafından
ben de öyle kimsem yoktu ilk geldiğimde şimdi bi iki arkadaş edindim 2 sene olacak evleneli
tarafından
Oturduğum binada yas ortalaması bayağı büyük . Bı teyze var 70 yaşında ebe  emeklisi . Sağolsun o ilgilendi ilk etapta ama tabi kişinin yaşıtı gibi olmuyor .. kafa dengim yok skilinca çıkıp çarşıda dolasabilecegim biri yok :(( bn evlenmeden önce çevrem hep yakındı teyzelerim halalarim vs alışkınım kalabalkk çevreye burda tek kalınca afalladim
tarafından
zamanla arkadaş edinirsin çevre edinirsin ben de senin gibiydim çok zordu hem de çokkk insaAllah atlatacaksin bu zamanlari
tarafından
İnsaAllah tek temennim.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 243 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,128 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 831 göst.
17 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 337 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Meleklerivar (1,037 puan) tarafından soruldu