Kızlar 6 aylık evliyim, 6 aylık da hamileyim. Eşimin annesini evlenmeden önce de tanıyordum. Oğluna bir kase corba vermekten acizdi. Gözü kızlarından başkasını görmüyordu. Eşim tek erkek bu arada. Biz evlendik. Maalesef 2 aya yakındır yanımda. Geçen de yazmıştım hatta. Benim yanımda eşimi bebek sever gibi seviyor. Bana dün eşimin yanında izin verirsen oglumu opcem dedi. Bende niye izin istiyorsun ki dedim. Onu ben doğurdum benim hakkım var onda dedi. Anlamadım bir anda.
Bugün de eşimle markete gittik, suratı 5 karış. Eşimle odada film izliyorduk. Evin kapılarını çarptı. Bağıra bağıra telefonla konuştu. Eşim araba aldı. Habire benim diyor. Benim takılarımla alındı ama. Habire oğluna onu ye oğlum, uyu oğlum. Sen benim gözümde hala bebeksin. Sanki Adam akıl edemiyor uyumayı. Yemek yemeyi. Zaten hamileyim. Hassasım. Geldi 2 aydır prenses gibi her hizmetini yapıyorum ve tansiyon hastasıyım. Yorulmamam lazım. Erken doğum riskim var. Tansiyonum 18i vuruyor. Tuvalet yemek dışında yerinden kalkmıyor bir de evde huzurumu kaçırıyor..