+2 oy
121 göst.
önce Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından
20 günlük anneyim bir kızım var 4 yaşında ama kardeşini kıskanıyor ağlıyor sürekli uyurken gizli gizli ne yapmalıyım sürekli beni istiyor

8 Cevaplar

+2 oy
önce (4,331 puan) tarafından

Sürekli kardeşinin ilgilenmesine musade edin kucağına verin ve sürekli anlatın çarşıdan oyuncak alın kardeş sana hediye almış diyin ve mümkün olduğunca kucağınıza almayın yaninda alsanız da kızınızı da yaniniza çağırın her şeyi beraber yapin biz bezini bile beraber değişiyoruz yapışkan larini oğlum  yapıştıriyor benim de 18 günlük bebegim var 3 buçuk yaşında oğlum biz hu şekilde önüne geçtik 

önce (58 puan) tarafından
Yapıyoruz birlikte düş aldırıyoruz alt açıyoruz anlatıyorum ablasın diyorum ama çok ilgilenemiyorum oyuzden onunla ilgilenmeli istiyor sanirim
-Reklam-
+1 oy
önce (1,423 puan) tarafından
Çaresi yok zaman aynı durumu yaşadım şuan 2 buçuk aylık kızım oğlum biraz daha sakinlestin ona abisi olduğunu falan anlat sen ona bakmazsan buyumicegini sole ben öle öle ikna ettim gibi ama hala kiskanc
Seviyor kardeşini  bakıyor sallıyor ama çok icerliyor üzülüyor ağladığını görünce 9yle uyurken çok üzülüyorum gizli gizli
+1 oy
önce (123 puan) tarafından
Çok zor bebegi uyuttuktan sonra ister istemez insanın uykusu geliyor bide büyük çocuk var ilgi istiyor kızın uyuduktan sonra sev bebeğini diycemde hangi birine yetişicen 

Ben bile ikinci çocuğu düşünüyodum ama bu tür çocukların kıskançlık durumlarını duyunca yapmaktan vazgeçiyorum
Çok zor bu ikilemde olmak sevemiyorum da oğlumu yanında hic o uyurken seviyorum geneldi ne desem kusuyor ağlıyor saklanıp
+1 oy
önce (10,543 puan) tarafından
Çaresi sende bebeği büyük kızının kardeşi olarak seveceksin emzirdiğinde onuda yanına çağıracaksın  uyuduğu zaman ona sarılıp uzanacaksın zamanla alışır zor Bi durum ama iş sende bitiyo
+1 oy
önce (1,069 puan) tarafından
Kızım 5yasina gircek oğlumda 4 aylık bizde aynı durumdan muzdaribiz her ne kadar anlatsam da bebeğin bakımına kızımı katsamda yine de kiskaniyo keşke dogmasaydi diyo çünkü oğlumun gündüz uykusu hiç yok sürekli agliyo kızıma zaman ayiramiyorum.ama sizin kızın gizli gizli ağlamasına içim parçalandı.uykuya geçene kadar bari kizinizin yanında olmaya çalışın saçlarını oksayin masal anlatın ağlamasın.kiyamam yavruyaa yaa:((
Çok üzülüyorum için içimi yiyor ama oğlum geceleri durmuyor geçen gün ikiside ağlıyordu n3 yapacagimi bilemedim fırsat buldukça uzanıyorum yanına uyuyoruz birlikte sevdirmeye çalışıyorum kardeşini vakit geçirilsin diyorum banyo ettiriyoruz alt açıyoruz ama yinede kıskanıyor.kardesini
+1 oy
önce (642 puan) tarafından

Bende burada durayım bacı tecrübeleri annelerin yazdığını okuyayım :angel:

0 oy
önce (742 puan) tarafından
Bebeğime geçen gün trendyoldan bebek arabası bakiyodum kardeşine hangisini alalım buna ihtiyacımız var rahat gezebilmek için dedim kızım 5 yaşında yine dayanamadı kardeşinin bacağını cimcikledi çok seviyor aynı zamanda kiskaniyorda duzelirler umarım 
0 oy
önce (5,282 puan) tarafından
Daha çok yeni  canım bır anda eve başka biri giriyor kızının gözünden yabancı gibi geliyo hani gidecek gözüyle bakıyor gitmeyince de üzülüyo emın ol alışacak çokda sevecek kardeşini 

Eminim ki sız kızınıza hassasiyet gösteriyosunuzdur üzülmesin  kıskanmasın diye ama bu durum geçiçi canım daha çok yeni dediğim gibi 
Evet bende öyle düşünüyorum inşallah geçer çok üzülüyorum bakamıyor ona yeterince vakit ayıramıyorum gibi düşünüyorum bebeği önünde sevmiyorum bile

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 103 göst.
0 oy
8 cevap 197 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Rtyww (1,501 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 189 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,984 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 401 göst.
10 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde BALCOCUKLARIM (252 puan) tarafından soruldu

408,969 soru

12,291,940 cevap

38,232 kullanıcı

Kategoriler

...