Selam hanımlar cinsiyeti kız deyip değişen var mı ? %80 %90 kız dedi ama maşaAllah çok hareketliydi doğru dürüst göremedi doktor 19 haftaligiz bu gun bu arada eşime de 9 ay kız demişler :D doğunca şok
Varrr
Mesela ben
Kiz demişler
Kiz olmuşum
Ahaha bizimde böyle oldu ilk başta kıza benziyo %90 kız dendi 19.haftada kesin erkek alışveriş yapabilirisniz dedi doktr.esime de öyle demişler hep kız kiyafetleri giymek xorunda kalmış
Benim kizima 13 haftada kiz dedi büyük ultrason..
Yok yaa ilk kizimada kiz dediler degismedi buda kiz olucak
Benim de kız dediler 2 ay sonra erkek dediler net olunca yine haber ver bana kusum
benimmm bebisimin doguma kadar kiz dediler ahahaha erkek oldu
Cevapları okurken ben şoklara giriyorum. Bi oğlum var bu seferkine kız dediler. 16 haftalıkken. Değişmez inşallah kız fikrine alışmıştım yaa
Hayirlisi olsun canim saglikla kucagina al.bizde 19+2 yiz 12+5 te kiz daha on planda dedi dr um. O haftalarda yanilma cok diye emin olmadim tabiki bnde. 16+5 te gittim benim kiz masallah anasini merakte birakmadi hep bacaklarini hosterdi diredi resmen yuzunu goremedik millet cinsiyet goremez ben hep orasini gordum kesin kiz yani bnde hep dusunurdum insallah gosterir cinsiyetini falan diye. Minigim hissetmisgibi orasindan bskka bisey gostermedi alin size cinsiyet dedi resmen
1,486,347 soru
24,299,939 cevap
343,999 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın