Hadi kızlar tanisalim
Iyi qeceler
Adim Mine 26 yasindayim 1bucuk yillik ewliyim 4aylik oqlusum war izmirden katiliyorum yarismaci arkadaslarima basarilar diliyorum esim 2aylik asker.. Esim qitti qideli qecelri uyuyamaz oldum can skntisindan kendimi qebelik disi sohbete weriyorum.. Oqlumu cookkkk ama coooooook sewiyorummm esimide cooook ozledim
Iyi geceler
Ben kübra 25 yaşındayım 6 aylık evliyim 25+5 haftalık halısın
Abdülhamid gelecek insaallah
Hayırlı geceler
İsmim Selcen Cemre 25 yaşındayım 8 aylık evliyim 25+4 haftalık hamileyim ilk gebeligim prensesimiz olucak İnşallah Aydın Nazilliliyim
Ben de programa Adanadan katiliyorum 24vyasindayim 2.5 yasinda kizcem var. Bi tane kizcem de yolda 5 yildir evliyim
1 yil 4 aylik evliyim.3uz annesiyim biri melek oldu ikizlerim var.yalovaliyim izmitte oturuyorum
Adım Gülümser, 23 yaşındayım, yaklaşık 4 yıllık evliyim, almanyada yaşıyorum aslen bulgaristanlıyım, 9 aylık bebeğim var
Memnun oldum zubeydeciyim bende Fadime 20 yasindayim 9 aylik evliyim 8 alikda hamileyim babam Antepli annem bakulu bazi seyler uzunden bakude kaliyorum neyse kocam geceleri calisor bende can sikintisi cekiyorum karnim burnumda
25 yasndaym bende 6 yıllık evliyim bi kızım var 4 yaşında 21 haftalikta hamileyim
Bende eksik kalmayım
Adım Fatime 26 yaşındayım bende Antalya da yaşıyorum evliliğe gelince cuma günü 1 yil olacak nikah kıyalı yoksa düğün olarak sorarsan da 10 aylık evliyim
27+5 günlük oğluşuma hamişim ilk gebeliğim
Bu arada sen neredesin Antalyanın sormadan geçmiyim
Bende havva 28 yaşında 9 aylık evliyim 10 haftalık gebeyim ilkini düşük yaptım sakaryaliyim ankaraya Gelin geldim iyiki de kocamla evlendim çok şükür
Antalyadan bi kardeşiniz daha.
21 yaşındayım.
36+3 haftalık hamileyim.
Bi oğlum olcak Allah nasip ederse.
İlkini 16. Haftalik düşük yaptim bu ikinci gebeligim.
Ev hanımıyım.
Aslen aksaraylıyım.
Antalyalilar siz sormadan söyleyeyim şuan icin serikte kaliyoruz.
404,451 soru
12,116,351 cevap
36,462 kullanıcı