0 oy
1,299 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,313 puan) tarafından
Kizlar benim esimjn teyzesi var ben hamile iken evime gelmislerdi bu benim salonumda namaz kildi benim koltugumun alti tozluymus onun temizlikle alakasi yok komtugunn alti toz icindeydi namaz kilarken egimince gordum demis be utanmaz bari namaz kilarken deme ay nasil sinirlendim be vicdansiz ben hamisken su icmeye kalkamazdim kocam gelince o beni kaldirir tuvalete gotururdu o derece kotuydum ama cok uzuldum oyle demesine 

29 Cevaplar

0 oy
(19,152 puan) tarafından
 benim kaynanadan yana şansım yok ama çok şükür esimin teyzeleri hepsi çok iyi sanki kaynanamla aynı anadan doğmadılar. Esimin teyzesi bana geldiğinde bulaşıklarımı yıkamışlığı bile var yikama diye ısrar etmeme rağmen. Ama kaynanam doğum yapalı 55 gün oldu kendi evime geleli de 1 ay oldu kızım 14 aylik iki bebekle zor idare ediyorum 1 kere çıkıp kızım ne yapıyon baş edebiliyor musun yardıma ihtiyacın var mı diye sormadı.
-Reklam-
0 oy
(3,138 puan) tarafından
Şimdi o kadının kıldığı namaz kabul olur mu ya . Kirliyse kirli ona ne o mu yaşayacak evde. Ben yeni hamileyken halılarım yüzünden koltukların altı pamuk oluyordu daha yeni halı diye. Vala gelen giden de oluyordu umrumda değil ben kendi canımın derdine düşmüşüm halim olmuyordu isteyen gorsun anlatsın. Beni görmeye geliyorlar evimi değil. Sağolsun eşim yapıyordu yine biraz ama o da çalışıyordu akşam yorgun geliyordu elinden fazla gelmiyordu. Bırak konussun, beni görmeye değil de evimin temizliğine bakmaya gelecekseniz hiç gelmeyin de olsun bitsin
0 oy
(164,101 puan) tarafından
Samimi olma zarar gelir boylelerinden
0 oy
tarafından

Namaz kılmış , ama gözü şeytanlık pesindeymis ...

0 oy
(54,522 puan) tarafından
terbiyesizlik yapmis gorsede umursamamsi lazimdi. 
0 oy
(4,097 puan) tarafından

Malesef ki byle halden anlamayan anlayişsiz cok insan var :angry:

0 oy
(2,762 puan) tarafından
Kadın namaz kılmamış ki etrafı kontrol etmiş resmen 
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Vereydin eline bezi hayrına siliver diyeydin . Allah'ım ya ne dengesizler. Namaz kılarken aklında gonlunde tek yerde olur. Gözün fildir fildir olmaz yani 
0 oy
(7,615 puan) tarafından
Ne güzel  de nemaz kılıyor maşallah.  Rabbim hayırlı ıslah etsin bu tarz sözde ibadet yapıp   sağ sola  mana verenleri 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 129 göst.
3 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Bitanecikoglum (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 455 göst.
0 oy
1 cevap 177 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 329 göst.
1 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu