Ben 38+2 gunlugum senin haftanda beim kizda oyleydi.ben uyumaya giderken konusurdum kizimla ki hadi uyuyalim.gece kimildamazdi.
36+3 olduk benim oglanda tam şuanda tepiniyo galiba kalk anne bisiler ye aciktim diyodur.
O aşağı dogum kanalina insin diye ben hergün yürüdükce benimki sanki agzimdan cikacak gibi yukari vuruyo migdeme bastiiriyo sanki kaburgalarimin altina vuruyo. Esime diyorum bu cocuk yolu sasirdi yukaridan cikacak gibi oraya vuruyo diyorum.
31 haftaliğim gram uyku yok cnm maleseff geceleri ayni sikayetleri yasiyoruz uykusuzluktan biktim inanki gece wc 10 dk bi gittigim oluyor
Ben şaslıyım bu konuda hiç mide bulantım ya da ağrım olmadı. Çok hareketli bi bebek gece gündüz hiç durmaz yerinde. Eşimin elini karnıma koyuyorum o zaman bi duruyo gülüyoruz o haline. Ama şanssız olduğumuz yer de var, biraz aceleci. Perşembe günü sezeryan günümüz
. Son 1 haftadır doğum kanalında gelme sinyalleri veriyor. Inşallah gününü bekler telaşlandırmaz bizi.
38+4 olduk canim hareketler cok ama icraat yok doguma dair hic bi belirti yok malesef
1,491,322 soru
24,370,183 cevap
347,966 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın