0 oy
1,002 göst.
Diğer kategorisinde (1,093 puan) tarafından
Bizim bebegimizin bıngıldagı hep kücüktü.. Suan 14nisanda 5aylık olucaz.. Ve bıngıldagı Mız kapandı.. Bıngıldak kapanırsa beyin gelişmez diyorlar... Bu durumu yasayan var mı.. Virüs sebebi il aylık kontrole gitmedik 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tam kapanmamistr o canim daha sen hissedemiyosndr
(1,093 puan) tarafından
Hic böyle yumusaklık kalmamı.. Yegenleriminkini hatırlıyorum onlarınki hep cok belirgindir.. Korktum biraz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktoruna yazabilirsen yaz canım çokta erken kapanmaması gerekir ultrason felan çeker yaz acilse der sana büyük ihtimal pek fikrim yok 
(1,093 puan) tarafından
normal biraz erken kapanacak gibi takip edelim demişti..  Son kontrole gitmedik.. Numarası bende yok.. Özel hastane ama ilgili degil ler.. Doktoru degişicektim zaten.. Biraz korkuttu beni cünkü nette iyi seyler yazmıyor
tarafından
Tamamen kapandi mi canım
(1,093 puan) tarafından
Evet yumusaklık yok..
0 oy
tarafından
5 ay doldu hala hafiften atiyor tepesi canim bizm. Erkeb kapanmis sizin
(1,093 puan) tarafından
:( bizde yumusaklık yok dogdugundada kücüktü biraz korktum
tarafından
Yaa bilgim yok canim hic normalmi deglmi bilmiyorum
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Biz de 14 nisan da 5 aylık olucaz. Dokundum bıngıldak kapanmamış . Ebenizi arayıp sorsan bir numarası varsa.
(1,093 puan) tarafından
Yarın aşışı var 4aylık asısı virüs yüzünden erteledik.. Bir saglık ocagındaki doktora gösteriyim.. Bu virüs yüzünden cok ellesinler istemesemde.. Mecbur buda önemli :(
(1,093 puan) tarafından
Dokundugunuzda yumusaklık var Kı bizde hic yok.. Normal sert hic belirginlik yok
(7,121 puan) tarafından
Aynen canım zaten dokunmadan dezenfekte ediyorlar ellerini merak etme . Ebet yumuşak hala .
0 oy
(758 puan) tarafından
Benşm kızımınkide erken kapanmıştı şükür 10 buçuk aylık oldu bi skntı yok rabbimde yaşatmasın 
(1,093 puan) tarafından
Kac aylık kapandı sizinki
(758 puan) tarafından
Ya 5 aylıktı yada 6
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Kapamamıştır sen hissedemiyon kuzum muhtemelen
(1,093 puan) tarafından
Bilmiyorum ki.. Hic yumusaklık yok.. Sert.. Doktorum önceden erken kapanacak biraz kücük her bebegin büyük olmaz demişti takip edelim demişti ama virüs yüzünden gitmedim
(1,256 puan) tarafından
Aile hekimine git ara ilk daniş nr derse öyle yap
0 oy
(518 puan) tarafından
Benimki yarin 1 yasina gircek hala hafif yumuşaklık var tam kapanmadi
(1,093 puan) tarafından
Evet 1yaşa kadar durabiliyormus acıklık
(518 puan) tarafından
18 aya kadar canim
(1,093 puan) tarafından
:0 ay bizimki niye bu kadar erken kapandı yaaaa
(518 puan) tarafından
Canim birsey olmaz ya korkma internette ne yazıyor
(1,093 puan) tarafından
Kafatası gelişimini erken tamamlarsa beyin büyümek icin yer bulamaz zeka geriliği olur yazıyor
0 oy
(304 puan) tarafından
Benim kızımın 3 aylıkken kapandı doktora götürdüm normal dedi başka doktorlara da götürdüm normal dedileri
(1,093 puan) tarafından
Gercekten mi.. İns bizimki de normaldir
0 oy
tarafından
Benim kız da dört aylık bıngıldak kapanmaya yaklaştı D vitamini bıraktım vermiyorum . Ayın yirmisinde aşıları var gidijnce sorucam ona göre devam edicem
(1,093 puan) tarafından
Saglık ocagından bir doktor d vitamini mi bırak dedi.. Baska bir doktor saglık ocagından bırakma dedi.. Cocuk doktorum bırakma d vitaminini alakası yok dedi.. Bende arada kullanıyorum arada kullanmıyorum sasırdım kaldım
tarafından
Bende pek kullanmadım toplasan bir ay kullanmisimdir . Kendim hamileyken de çoğu vitamini kan ilacını kullanamadim midemi bulandirdi ama bir sorun yaşamadık allahima şükürler olsun . Eskiden bunlar yokmuş
(1,093 puan) tarafından
Ben hamileyken cok yanlıs doktor sectim.. İlk üc ay diofol folik asit kullandım.. Sonra bana ı mom verdi  bende dedimki bunun icinde folik asit var.. Hamilelikte fazla kullanırsan bıngıldagı erken kapanır diyorlar dedim yok öyle birsey kullan dedi.. 9 ay kullandım.. Ve eger sıkıntı yaşarsam o kadını sikayet edicem.. Cünkü suyum bitmis ti.. Eşigim yaslanmıstı.. O halde ben sezeryane girmek istedim beni normal doguma aldı suni sancı verdi.. eşiğin koptu cocugumu kaybediyordum.. Allah doktorunda bilgilisini versin paramızı alıp alıp rezil etti bzii :(
tarafından
Ya doktor çok önemli kuzum ya bana da verdi ilk gittigim doktor i mom ama ben bulantidan kullanamadim sonra geç dollenmeymis bana kalp atışı yok diye kürtaj olabilir dedi hiç geç dollenmeden bahsetmedi bı hafta üzüntüden helak olduk en sonunda başka bir doktor buldum ona gittim ve sonraki doktorum dünya tatlısiydi gerçekten sanki ailemden biri gibiydi .
0 oy
tarafından
Kafasını takip eder canım doktor baş çevresi büyyorsa sorun yok bizimki de 7 aylıkken kapanmıştı
(1,093 puan) tarafından
En sonki kontrollerimde hep kafatası normaldi cok sükür
0 oy
tarafından
Tam kapanmaz canım .

Bnm oğlumunda 9 buçuk 10 aylık kapandı

Beyin gelişimi gelişmez diye bişey yok aksine bazı vitaminlerin fazla olmasından dolayı kapanır
(1,093 puan) tarafından
İşte kafatası erken kapanınca Allah korusun beyin büyüyemiyormus sıkıstıgı icin.. Zeka geriliği oluyor diyorlarmış bazı doktorlar.. Bazılarıda alakası yok sadece sekil bozukluğu olur diyormuş.. Bilmiyorum sekil bozuklugumuz yok cok sükür.. Ama yumusaklık yok kafasında yarın ins kontrol ettircem
tarafından
Git bence de canim ama sen şuan pek anlamadin dokununca röntgen çekerler belki
Ama kötü düşünme
Bnm arkadaşımın bebeği doğunca bıngıldak yoktu bile şuan 2 yaşında bni parmağında oynatıyor alakası yok
(1,093 puan) tarafından
Vay be.. Tmm ins tesekkür ederim İcim biraz rahatladı
0 oy
tarafından
Kizim 18 aylik mini minnacik kalmis suan.varla yok arasonda .seninki erken kapanmis

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 384 göst.
17 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Livosum (404 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 371 göst.
2 Aralık 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Öykü'mün öykü sü (366 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 623 göst.
28 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,112 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 50 göst.

Kategoriler

1,446,830 soru

23,767,319 cevap

315,763 kullanıcı

...