0 oy
553 göst.
Diğer kategorisinde (1,112 puan) tarafından
Kac aylik ayirdiniz zor oldu ku ben mecburum da simdilik idare ediyoruz ama 6 aylik mecbur ayircam

22 Cevaplar

0 oy
(135,907 puan) tarafından
8 aylikken ayirdim ben
(1,112 puan) tarafından
Zor oldu mu ne yapmam lazim
1 haftada anca alisti ama alisti zordu bayagi
(2,262 puan) tarafından
Kuzey geceleri uyanıyor mu ?
Uyaniyo 3 veya 4 kez
-Reklam-
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Ben de 6 da ayırmayı düşünüyorum sağlıklı olan böylesiymiş
(1,112 puan) tarafından
Bnde onun icin bekliyorum suan ama anne yani besikteler rahat degiller daha büyüğü de odama sigmiyor nasil ayirdin yani zor oldu mu ne yapmam lazim
(1,502 puan) tarafından
Canım ben bilmiyorum araştırdığım 6. Ayda ayırmak gerektiğiydi ondan dolayı dedim henüz o aşamalara gelemedik. Odaya telsız almayı düşünüyorum ama görüntülü olan takip etmek için. Hatta bunların hareket sensörlü olanları varmış çok hoşuma gitmişti. Senin bi de ikiz baya faydalı olur.
(1,112 puan) tarafından
Bnde telsiz düşünüyorum zaten yoksa duyamam Allah korusun aglarlar falan
0 oy
tarafından
2 yaşında hala benim koynunda uyuyor valla
(1,112 puan) tarafından
Yaa olsun oda guzel ama ben mecbur ayircam
tarafından
Aynen canım senin ikiz zor hangi biriyle yatcan;)
(1,112 puan) tarafından
Yani cok zor bide hak gecer birini alip digerini atamam mecbur ikisiyle e ayri olcaz
tarafından
Ay aynen kuzum ne kadar ince düşünmüşsün öyle yapman daha mantikli
0 oy
(2,474 puan) tarafından
40 günlükken ayırdım :) şimdi 10 aylık
(1,112 puan) tarafından
Aaa cok erken ayirmissin ama güzel zorlandın mi peki
(2,474 puan) tarafından
Zaten gündüz kendi odasında beşiğinde yatıyordu bi gün akşam da yatırdım baktım daha rahat etti o da bende şimdi hala odasında uyur zorlanmadım hiç maşallah diyeyim zaten odalarımız yan yana gık dese duyuyorum bi kere falan yatagımda yatırıyım dedim yok ikimizde rahat edemedik
(1,112 puan) tarafından
Bizim odalar maalesef uzak hemde fazla uzak telsiz alcam duymassam kahrolurum herhalde Allah korusun
0 oy
(12,520 puan) tarafından

Ayyyyt ikiz dedi ya:'(

2 yaşında ayırdım büyük kızımı 

Küçük kızım 15 aylık Bi süre sonra ayıracağım:'(

(1,112 puan) tarafından
Yaa evet Allah bagislarsa :)
(12,520 puan) tarafından
Rabbim bağışlasın canım bizde bugün iki kese gördükte şok oldum.. Biri boş diğerinin kalp atışı var önüme de çıkınca garip oldum ☺️
(1,112 puan) tarafından
Ayy canim benim sennkini de Allah bagislasin uzun ömürlü olsun
(12,520 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun cümlemizin evlatlarını inşallah :)
0 oy
(2,256 puan) tarafından
4 yaşında yalnız yatamıyor odasini hazrladm fakat küçükken alıştırmam gerekiyordu galiba:(
(1,112 puan) tarafından
Galiba 6 aylik uygunmus ama bende tam bilmiyorum belki de tek olsa bende ayirmazdim hemen
(2,256 puan) tarafından
Dunden beri uyutmaya çalışıyorum ins alsir sen yinede erken ayr bnce alışsın
0 oy
(9,751 puan) tarafından
Canım ben sanırım 2 3 aylıkken ayırdım bebegımı hala da ayrı 16 aylık oldu
(1,112 puan) tarafından
Ne yaptin peki zormuydu ozellikle yap dedigin ne var yada yapmamam gereken
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Neden mecbur ayıracaksın ki canım. Kızım 11 aylık ben kışa girdiğimizden beri ayırmak istedim ama annemler daha küçük ayırma dedi. Ama bazen başka diğer odada uyuduğumda sıkıntı olmuyor acaba eşim yatak odasında uyuduğu için mi olmuyor bilemedim 
(1,112 puan) tarafından
Benim odam kucuk 2 yatak sigmiyor canim ondan mecburum ayirmaya
(3,136 puan) tarafından
Daha küçük olduğu için çok zorlanmazsın herhalde canım. Büyüyüp anladıkça zor olur herhalde. Gece eskisi gibi sık uyanmaz artık. Benim odama da brbek yatağı sığmıyor o yüzden yatağımın yanına yer yatağı yapmışım kızıma orda yatıyor
0 oy
(3,726 puan) tarafından
Oğlumu 7 aylıkken kizimida 9.5 aylıkken ayırdım
(1,112 puan) tarafından
Zor oldu mu ozellikle yapmam gereken bisey varmi
(3,726 puan) tarafından
Oğlumda çok zorlanmadım meme emmiyordu o çünkü eğer bir hastalığı vs yoksa akşam yatıp sabah kalkardı. Ama kızım meme emiyor ve memeye oldukça düşkün. Şuan 16 aylık ilk ayırdığın zamanlar sabaha kadar gel gitlerle geçiyordu şuan hala uyanıyor meme için ama daha az yani daha iyiye doğru gidiyoruz
(1,112 puan) tarafından
Benimkilerde emmiyor mama alıyorlar 2 saatte bir zaten suanda da onlardan once kalkip mamalarini veriyorum ama ozman odalarımız uzak olcak insallah sizinde hemen alisir
(3,726 puan) tarafından
İnşallah memeden kesmeden benimki tam manasıyla düzelmez onun içinde daha 8 ayımız var bakalım
0 oy
(565 puan) tarafından
6 aylıkken ayırdım canım bende 1 2 hafta falan uyandığında ağladı hemen yanına koştum aldım sarıldım yani her ağladığında gelirim mesajını verirsen kolay oluyor 9 aylık şuan uyandığında ağlamıyor sesler çıkarıp çağırıyor 
(565 puan) tarafından
Evet canım gündüz gece hep odasında uyuyor odalarımız çok yakın bizim ağlayınca hemen duyuluyor zaten 9 gibi falann uyuyor gece 12 de mama yapıyorum yediriyorum uyumaya devam ediyor 3 saat falan tok tutuyor o sonra 3 te uyanır genelde gece ne zaman uyanırsa emzirdim yada mama yaptım geri uyudu sabahta 7 de falan uyanır
(253 puan) tarafından
Yaa nasil yaptin benim daha cocugum doğmadıda bende ayrı yatirmayi çok isterim ama
(565 puan) tarafından
Doğduğundan beri beşiğinde yatırıyorum canım en fazla 5 kere benimle yatmıştır o da kırkı çıkmadandı bizimle aynı odada ama kendi yatağında yatırdım hep uykuya dalınca da hemen yatağına koydum çok sorun çıkamadı o yüzden her ağladığında hemen gittim bi süre sonra ağladıpımda hemen geliyor diyerek güven oluşuyor korkmuyor çocuğa göre değişir tabi bu şuan emerek uyuyor desteksiz uyutmaya her çalıştığımda bişeyler oldu yapamadım 10 aylık olmasını bekliyorum inşallah kendi kendinede uyutmaya çalışıcam
(253 puan) tarafından
Him insallah onuda yaparsın canım
(565 puan) tarafından
İnşallah canım ya
0 oy
(451 puan) tarafından
10 aylıktı.   
0 oy
tarafından
14 aylıkken ayırdım 1 hafta çok sıkıntılı geçti yataktan kalkip yanına çok gittim şimdi hiç sıkıntım yok elhamdülillah 
0 oy
(115 puan) tarafından
9 aylıkken ayırmıştın, odalarımız dipdibe olduğu için telsizle falan gerek kalmadı, en ufak sese kalkıyordum.. zor olmadı hic
0 oy
tarafından
1.5 yaşında ayrı yattığı nadir koynumda uyuyuyo :)
(1,112 puan) tarafından
Ne guzel ama benim iki tane o mümkün degil bende :)
tarafından
Öyle tâbi cnm Allah kolaylık versin inşallah :)
0 oy
tarafından
8. 5 da ayırdım herhangı bi tepki vermedi.
0 oy
(5,101 puan) tarafından
9 aylıkken ayırdım. Cocugum o kadar rahat etti ki. Resmen eziyet etmişiz 9 ay boyunca.
0 oy
(1,390 puan) tarafından
İkiz değil bir kızım var. 6 7 aylıktı ayırdım 
0 oy
(3,210 puan) tarafından
7. Ayda tatil dönüşü odasında uyuttum hiç sorun yaşamadım. 
0 oy
tarafından
Odası soğuk ayiramadim
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Ben 7 aylıkken ayırdım hicbir sorun yaşamadım canım sende yaşamazsın umarım 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 973 göst.
7 Nisan 2020 Diğer kategorisinde TolstoyunBİsikleti (1,093 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 43 göst.
15 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bulut01 (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 155 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sirindn (2,391 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 774 göst.
21 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selvi (30 puan) tarafından soruldu

412,509 soru

12,419,356 cevap

45,151 kullanıcı

Kategoriler

...